Οι Χρυσές Σφαίρες τιμούν τον Γούντι Άλεν!

21:35 3/10/2013 - Πηγή: TNSite

Ο Γούντι Άλεν δε συμπαθεί τις απονομές και συχνά απουσιάζει από τις τελετές των βραβείων, ακόμα κι όταν είναι υποψήφιος. Κάτι όμως μας λέει ότι ο ακούραστος δημιουργός θα τιμήσει με την παρουσία του τις Χρυσές Σφαίρες της 12ης Ιανουαρίου, όπου εκτός από άλλα πιθανά βραβεία θα τιμηθεί για το σύνολο της καριέρας του και την προσφορά του στην έβδομη Τέχνη.

Το βραβείο «Cecil B. DeMille» θα απονεμηθεί στον διάσημο σκηνοθέτη και ηθοποιό στην τελετή για τις

Χρυσές Σφαίρες,όπου αναμένεται να είναι υποψήφια και η τελευταία του ταινία «Blue Jasmine», ήδη τεράστια επιτυχία στο αμερικανικό μποξ όφις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λευκός Οίκος: η Πτώση, από τον Roland Emmerich: Σύνοψη και trailer!

«Δεν υπάρχει κανείς που να αξίζει αυτό το βραβείο, περισσότερο από τον Γούντι Αλεν. Η συνεισφορά του στο σινεμά είναι φαινόμενο και κυριολεκτικά είναι ένας παγκόσμιος θησαυρός», ανέφερε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξένων Ανταποκριτών στο Χόλιγουντ, Τεό Κίνγκμα, δικαιολογώντας την απόφαση της βράβευσης του Γούντι Αλεν, η οποία έρχεται μετά από τις αντίστοιχες του Στίβεν Σπίλμπεργκ, του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, του Γουόρεν Μπίτι, του Αντονι Χόπκινς και άλλων μεγάλων μορφών του παγκόσμιου κινηματογράφου που τα τελευταία χρόνια παρέλαβαν το βραβείο «Cecil B. DeMille» για το σύνολο της καριέρας τους.

e-go.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λευκός Οίκος: η Πτώση, από τον Roland Emmerich: Σύνοψη και trailer!

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα