Οι αδελφές Φαρμάκη μιλούν για την επανασύνδεσή τους!

07:54 19/8/2013 - Πηγή: TNSite

Αγαπημένες και αχώριστες οι αδελφές Φαρμάκη συνεχίζουν την ζωή τους, μετά τον τραγικό πυροβολισμό που τις κράτησε μακριά σχεδόν οκτώ μήνες!
Η Όλγα και η Γωγώ μιλάνε στο περιοδικό PEOPLE για την επανασύνδεση τους και τα επόμενα σχέδια τους.

Η Γωγώ επέστρεψε από την Νέα Υορκή στις αρχές Ιουλίου, η 26χρονη έζησε μια συναρπαστική εμπειρία καθώς αποφάσισε να παρακολουθήσει μαθήματα στο New York

Film Academy, “ Ήταν υπερεντατικά τα μαθήματα, είχαν μεγάλο ενδιαφέρον και γνώρισα πολλούς αξιόλογους ανθρώπους που με βοήθησαν να εξελιχθώ”... Ολοκληρώνοντας τον κύκλο της σχολής, κάθε μαθητής γυρίζει μια ταινία μικρού μήκους. Η ταινία της Γωγώς επιλέχθηκε ανάμεσα σε πολλές για να εκπροσωπήσει τη σχολή σε Αμερική και Ευρώπη!

“Το πρώτο βήμα το έκανα εγώ. Μου είχε στοιχίσει αφάνταστα που δεν βλεπόμασταν, που δεν μιλούσαμε. Η Γωγώ ήταν πάντα το άλλο μου μισό. Ο κοινός μας φίλος, Νίκος Μίχαλος, ήταν ο άνθρωπος που με βοήθησε να πάρω την απόφαση. Ήθελε πολύ να με βοηθήσει να τα ξαναβρούμε. Έμαθα τι ώρα δούλευε και πήγα και τη βρήκα. Στην αρχή με αντιμετώπισε μάλλον ψυχρά. Ήθελα να ακούσει τι έχω να της πω. Νομίζω, όμως, πως αυτή η αντιμετώπιση κράτησε γύρω στα δέκα λεπτά...”, λέει η Όλγα που διηγείται πως έγινε η πρώτη επαφή μετά το τραγικό συμβάν!

Real.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα