ΟΦΗ-Ατρόμητος 2-2

21:19 14/4/2013 - Πηγή: TNSite
Με δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο ο ΟΦΗ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Ατρόμητο (2-2) και με 32 βαθμούς είναι κοντά στην παραμονή του στην Super League. Εξασφάλισε τα πλέι οφ ο Ατρόμητος

Με αντεπίθεση διαρκείας στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα, ο ΟΦΗ με γκολ

των Παπάζογλου και Σάρ αναδείχθηκε ισόπαλος με 2-2 με τον Ατρόμητο και έκανε ένα ακόμη βήμα για την παραμονή του στην Super League.

Ο Ατρόμητος από την άλλη που προηγήθηκε με δύο γκολ του Ουντότζι δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, ωστόσο εξασφάλισε την είσοδό του στα πλέι οφ.

Ο ΟΦΗ καιγόταν για τους βαθμούς μπήκε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και στάθηκε άτυχος όταν ο Κουτσινικούλης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στην συνέχεια ο Ατρόμητος ήταν αυτός που ανέλαβε την πρωτοβουλία και μάλιστα πέτυχε και γκολ με τον Ουντότζι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος πέτυχε ένα ακόμη γκολ με τον Ουντότζι που προήλθε από λάθος της άμυνας του ΟΦΗ και ενώ όλα έδειχναν πώς θα έφευγε νικητής από το "Γεντί Κουλέ" ο ΟΦΗ μίλησε στο τέλος και με δύο γκολ πήρε την ισοπαλία.

Γήπεδο: "Θεόδωρος Βαρδινιγιάννης"

Διαιτητής/Βοηθοί: Σπάθας (Πειραιά)/Μπαλτάς (Αχαΐας), Ποντίκης (Πρέβεζας)

ΟΦΗ (Πετράκης): Γουναρίδης, Μπούρμπος, Σαρ, Κουρδάκης, Μονιάκης, Βερόν, Βιτώρος (71' Ζορμπάς), Λαμπρόπουλος, Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλής, Παπάζογλου.

Ατρόμητος (Παράσχος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος, Γκαρσία, Μπρίτο, Ουντότζι, Σουμπίνιο, Ναπολεόνι.

Κίτρινες κάρτες: Κουρδάκης (63', ΟΦΗ)-Φυτανίδης (15', Ατρόμητος), Σουμπίνιο (58', Ατρόμητος)

Σκόρερ: Παπάζογλου (84', ΟΦΗ), Σαρ (89', ΟΦΗ)-Ουντότζι (9', 72', Ατρόμητος)

Δοκάρι ο ΟΦΗ, γκολ ο Ατρόμητος

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση για να πετύχει ένα γκολ και στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ του Ατρομήτου έχασε μια μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Κουτσιανικούλης με κεφαλιά στο 3ο λεπτό έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 5' ο Μπούρμπος είχε ένα άστοχο σουτ και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ατρόμητος "πάγωσε" το "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης".

Ο Σουμπίνιο εκτέλεσε κόρνερ και ο Ουντότζι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 0-1 για την ομάδα του Περιστερίου.

Στο 25' από το σουτ του Σκόνδρα ο Γουναρίδης απέκρουσε, ενώ ο Λαμπρόπουλος δοκίμασε ένα σουτ για τον ΟΦΗ στο 29' με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Στο 33' ο Σουπίνιο έκανε το σουτ με τον Μονιάκη να διώχνει την μπάλα, ενώ ο Γουναρίδης είπε "όχι" στα σουτ του Μπρίτο στο 36' και του Σκόνδρα στο 38'.

Μίλησε η καρδιά του ΟΦΗ

Στο 48' ο ΟΦΗ προσπάθησε να απειλήσει με τον Παπάζογλου, αλλά το σουτ του ήταν άστοχο, ενώ την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Μπρίτο στο 53' για τον Ατρόμητο.

Ο ΟΦΗ στην συνέχεια έκανε αρκετά λάθη και ένα από αυτά τα εκμεταλλεύτηκε ο Ατρόμητος. Στο 72' ο Μπρίτο από αριστερά έκανε την παράλληλη μπαλιά και ο Ουντότζι από κοντά διαμόρφωσε το 0-2 για τον Ατρόμητο.

Και ενώ όλα έδειχναν πως ο Ατρόμητος θα έπαιρνε μια μεγάλη νίκη στο τελευταίο δεκάλεπτο μίλησε η καρδιά του ΟΦΗ. Στο 84' ο Παπάζογλου μείωσε σε 1-2 και στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης (89') ο Σαρ διαμόρφωσε το τελικό 2-2 για τον ΟΦΗ.

MVP της αναμέτρησης

Ο Σαρ είναι από τους πρωταγωνιστές. Πέτυχε γκολ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης και χάρισε στον ΟΦΗ τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το γεγονός του αγώνα

Ο Ατρόμητος πέτυχε δύο γκολ με τον Ουντότζι στην Κρήτη, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα και δεν έφυγε νικητής.

Keywords
Τυχαία Θέματα