Οδεύει προς Μίλαν ο Γιάνμαατ

03:50 7/6/2013 - Πηγή: TNSite
Έκανε το ντεμπούτο του σε ηλικία 18 ετών, αγωνιζόμενος στην Ντεν Χάαγκ. Μετά από ένα χρόνο, η Χέρενφεν τον απέκτησε για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνάς της. Στα τέσσερα χρόνια που έμεινε στην ομάδα, ο Ντάριλ Γιάνμαατ έδειξε πως έχει τις ικανότητες να αγωνιστεί σε έναν μεγαλύτερο σύλλογο και έτσι η μετακίνησή του στη Φέγενορντ φάνηκε ως μια φυσιολογική εξέλιξη στην καριέρα του. Μετά από μια πολύ καλή χρονιά, όμως, ο Ολλανδός διεθνής μοιάζει έτοιμος να κάνει το μεγάλο άλμα,
καθώς η Μίλαν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με την «Tuttosport» αντιπροσωπεία των «ροσονέρι» αναμένεται να ταξιδέψει στην Ολλανδία τις επόμενες μέρες και να διαπραγματευτεί με τη διοίκηση της Φέγενορντ, προκειμένου να αποκτήσει τον Γιάνμαατ. Ο προπονητής της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, θέλει να ενισχύσει τα άκρα της αμυντικής του γραμμής και ο 24χρονος Ολλανδός μοιάζει μια πολύ καλή περίπτωση.

Η πρόταση που προτίθεται να καταθέσει η Μίλαν ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή, όπως και οι απαιτήσεις της Φέγενορντ. Όλα, όμως, αναμένεται να ξεκαθαριστούν τις επόμενες ημέρες.

Να σημειωθεί πως για τον Γιάνμαατ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και η Άρσεναλ.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα