Ο Τζέι Τζέι Έιμπραμς αποκαλύπτει το μυστηριώδες πρότζεκτ του!

05:56 30/9/2013 - Πηγή: TNSite

Ο Τζέι Τζέι Έιμπραμς ξέρει καλά το παιχνίδι του μάρκετινγκ. Γι’ αυτό δε βιάζεται να ανοίξει τα χαρτιά του όταν πρόκειται για κάτι καινούργιο, συναρπαστικό και μυστηριώδες στην ατζέντα του. Πριν από περίπου ένα μήνα προκάλεσε παροξυσμό στο διαδίκτυο κυκλοφορώντας ένα ασπρόμαυρο τίζερ για κάτι που δεν ήταν σαφές αν απευθυνόταν στη μικρή ή στη μεγάλη οθόνη και με ένα voice over που αντί να ξεκαθαρίζει το τοπίο, το βύθιζε ακόμα περισσότερο στην ομίχλη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Η ζωή της Αντέλ»: γυρίσματα-βασανιστήριο
για τις πρωταγωνίστριες!

Σήμερα, με ένα δεύτερο βίντεο, συνέχεια του πρώτου, ο σκηνοθέτης, παραγωγός και ανήσυχος εμπνευστής του «Lost» και του «Super 8» αποκαλύπτει ότι το περίφημο πρότζεκτ «S(tranger)» είναι τελικά ένα βιβλίο που ο ίδιος συνέλαβε και συνέγραψε μαζί με τον Νταγκ Ντορστ και το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

Το S. επικεντρώνεται στη σχέση ανάμεσα στον Έρικ, έναν τελειόφοιτο φοιτητή κι ένα κολλεγιοκόριτσο την Τζένιφερ. Οι δυο τους ανταλλάσσουν σημειώσεις μέσα σε ένα παλιό βιβλίο του 1949, γραμμένο από έναν μυστηριώδη συγγραφέα που με όνομα Β. Μ. Στράκα. Το S. χρησιμοποιεί το τρικ της περιγραφής ενός βιβλίου μέσα στο βιβλίο και περιλαμβάνει ένθετα μέσα στο περιεχόμενό του χειρόγραφα σημειώματα των δυο ηρώων –«μια συνομιλία που τους βυθίζει μέσα στο άγνωστο»- καθώς και διάφορα χαρτιά και αποκόμματα ανάμεσα στις σελίδες του βιβλίου, όπως και μια χαρτοπετσέτα με ζωγραφισμένο επάνω της ένα χάρτη – όλα αυτά τα extras θα βρίσκονται συραμμένα μέσα στον κύριο κορμό του βιβλίου που θα κυκλοφορήσει μέσα σε συσκευασία πακέτου.

Αυτός ο παράξενος διάλογος του αναγνώστη με την πλοκή του βιβλίου ταιριάζει με το δημιουργικό άγγιγμα του Τζέι Τζέι Έιμπραμς ο οποίος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του μιλώντας στο EW: «Είναι δύσκολο να το περιγράψω γιατί είναι ένας δυνατός συνδυασμός μυστηρίου και ιστορίας αγάπης κι ακόμα πολύ περισσότερα από αυτό. Η δουλειά που έγινε από όλους όσους συνεργάστηκαν στο S. είναι κάτι που δεν έχω ξαναδεί. Ειλικρινά, εκπλήσσομαι που αυτό το πρότζεκτ τελικά υλοποιήθηκε» λέει ο εμπνευστής του ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά τον πήχη των προσδοκιών.

Δείτε το δεύτερο τίζερ του βιβλίου – ναι, τώρα ξέρετε τι είναι – και μην εκπλαγείτε αν δεν αργήσει πολύ να περάσει στην οθόνη.

Ανθή Νταουσάνη

e-go.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Η ζωή της Αντέλ»: γυρίσματα-βασανιστήριο για τις πρωταγωνίστριες!

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα