«Ο Ρούνεϊ είναι επιθετικός, όχι μέσος»

16:28 16/9/2013 - Πηγή: TNSite
Καμία πρόθεση να χρησιμοποιήσει τον Γουέιν Ρούνεϊ στον χώρο του κέντρου δεν έχει ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μόγιες, ο οποίος παράλληλα τόνισε πως θα επιδιώκει τη συνύπαρξη του Άγγλου στράικερ με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι στην κορυφή της επίθεσης.

Την περυσινή σεζόν, τον ρόλο του «βαρύ πυροβολικού» στη Γιουνάιτεντ είχε πάρει ο Φαν Πέρσι, με τον Ρούνεϊ να ξεκινάει βασικός μόλις σε 22 παιχνίδια, σε πληθώρα θέσεων.

Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να έχει σκοπό να κάνει τη φετινή σεζόν ο Ντέιβιντ Μόγιες, ο οποίος τόνισε πως ο Ρούνεϊ μπορεί να παίξει μόνο στην κορυφή

της επίθεσης.

«Ελπίζω να έχουμε μία συνεργασία μεταξύ των δύο, όπου ο κόσμος θα λέει ''Θεέ, θα πρέπει να παίξουμε κόντρα στον Φαν Πέρσι και τον Ρούνεϊ''», δήλωσε ο Μόγιες.

«Για να πετύχεις πρέπει να έχεις παίκτες που μπορούν να πετύχουν 20 γκολ. Με τον Γουέιν και τον Ρόμπιν, νομίζω πως μπορείς να πεις ότι μπορούν να το κάνουν».

Ερωτηθείς για το αν ο Ρούνεϊ μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μέλλον στο χώρο του κέντρου, ο Μόγιες απάντησε: «Όχι. Μπορώ να δω τον Γουέιν να παίζει μόνο στην κορυφή, να αγωνίζεται μόνο σαν επιθετικός. Έχει εξελιχθεί σε έναν κεντρικό επιθετικό που κινείται και στα άκρα για να πάρει τη μπάλα. Παίζει κάπως διαφορετικά, γι' αυτό πρέπει να το εκτιμήσεις».

Πηγή: england365.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα