Ο ψηλός και ο κοντός της ΑΕΚ

09:44 27/1/2014 - Πηγή: TNSite
Πολλά χαμόγελα σκόρπισε η ΑΕΚ με τη νίκη επί του Πανναξιακού. Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο για μία ώρα και πετυχαίνοντας πέντε γκολ επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία και απάντησε με τον καλύτερο τρόπο στην τιμωρία έδρας και αφαίρεσης βαθμών που της επιβλήθηκε διατηρώντας διαφορά εννιά βαθμών από Ηρόδοτο και Κηφισιά που ακολουθούν.

Φονικό δίδυμο

Ιβάν Μπρέσεβιτς και Βαγγέλης Πλατέλλας πέτυχαν όλα τα γκολ

της ΑΕΚ χθες. Οι δυο τους συνεργάζονται άψογα και δείχνουν με τις εμφανίσεις τους πως η «Ένωση» μπορεί να στηριχτεί πάνω τους και στο μέλλον, όχι δηλαδή μόνο στο χαμηλής ανταγωνιστικότητας πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο Κροάτης φορ έφτασε με το χθεσινό χατ-τρικ τα δώδεκα γκολ και πέρασε στην κορυφή των σκόρερ της ομάδας με ένα περισσότερο από τον Αλεξάντρε Ντακόλ, ενώ ο βραχύσωμος εξτρέμ έφτασε πλέον τα οκτώ τέρματα και είναι τρίτος σε παραγωγικότητα, αρκετά μπροστά από τον τέταρτο Ζντράβκο Πόποβιτς με τέσσερα.

Το «δώρο» του Δέλλα

Ο Τραϊανός Δέλλας μοίρασε χθες μετά το ματς συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνιση. «Κάνατε χαρούμενο τον κόσμο. Θέλω όμως να μείνουμε συγκεντρωμένοι γιατί ο στόχος μας είναι να φύγουμε γρήγορα από την κατηγορία», είπε στα αποδυτήρια ο προπονητής της ΑΕΚ.

Παράλληλα, επέτρεψε στους παίκτες του να κάνουν βόλτα το βράδυ στη Νάξο. Άλλωστε ρεπό δεν θα υπάρχει αυτή την εβδομάδα, καθώς η αποστολή διανυκτέρευσε στο νησί, σήμερα επιστρέφει στη βάση της αεροπορικώς και αμέσως θα πάει για προπόνηση. Το Σάββατο υπάρχει το κεκλεισμένων των θυρών ματς με τον Μανδραϊκό για την πρεμιέρα του δευτέρου γύρου στη Γ’ Εθνική.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα