«Ο Ολυμπιακός είναι κάτι ξεχωριστό»

00:29 15/11/2013 - Πηγή: TNSite
Με δέος μίλησε για τον Ολυμπιακό ο τεχνικός της Ζιέλονα Γκόρα, Μιχαΐλο Ουβαλίν, επικείμενης αντιπάλου των «ερυθρολεύκων» (Παρασκευή 15/11) για την 5η αγωνιστική της Euroleague.

«Ο Ολυμπιακός είναι κάτι ξεχωριστό. Έχει μεγάλη ιστορία, εξαιρετική ποιότητα και οργάνωση και δύο τεράστιες επιτυχίες τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις κόντρα

σε μια τέτοια ομάδα. Θα είναι ένα σκληρό ματς για εμάς αλλά πρέπει να βγούμε και να δείξουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας. Αλλά ακόμα κι αν κάνουμε το καλύτερό μας φετινό παιχνίδι δεν μας εγγυάται τη νίκη. Γενικά θα είναι παιχνίδι χωρίς πίεση για εμάς. Θα είναι ένα καλό σχολείο αλλά ελπίζω να βρούμε ρυθμό και να δείξουμε στον Πειραιά την αξία μας», σχολίασε ο τεχνικός της πολωνικής ομάδας.

Από την πλευρά των παικτών ο Κριστιάν Εγιενγκά, ανέφερε: «Πρέπει να παίξουμε σκληρά και να κάνουμε όλα τα πράγματα όπως τα κάνουμε στις προπονήσεις, απολύτως καλά. Ελπίζω να μας αφήσουν να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα, ένα αληθινός γίγαντας του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Πάμε στον Πειραιά χωρίς να περιμένουμε κάτι. Πρέπει να εστιάσουμε στο παιχνίδι. Είναι ένα άθλημα που όλα μπορούν να συμβούν. Θα παλέψουμε αυτό είναι το σίγουρο».

Πηγή: Sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα