Ο Κώστας Μήτρογλου είναι... on fire!

12:15 4/11/2013 - Πηγή: TNSite

Ο Κώστας Μήτρογλου είναι... on fire! Ο διεθνής επιθετικός έχει σκοράρει στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τελευταίο "θύμα" του τον Παναθηναϊκό μέσα στη Λεωφόρο.

Ο "πιστολέρο", όμως, εκτός από την ουσία είναι πιθανό το επόμενο διάστημα να σπάσει ορισμένα "στοιχειωμένα" ρεκόρ, τα οποία στην αρχή της φετινής σεζόν κανείς δεν περίμενε πως μπορεί να τα... απειλήσει.

Με

το χθεσινό του τέρμα ο "Μητρογκόλ" έφτασε τα τέσσερα σε ντέρμπι κόντρα στους "πράσινους" και, εφόσον παραμείνει στους Πειραιώτες, θεωρείται δεδομένο ότι απειλεί σοβαρά την κορυφαία επίδοση των επτά γκολ.

Σε αυτό το "κλειστό" group ανήκουν οι Σαραβάκος, Βαζέχα, Σιδέρης και Τζόρτζεβιτς. Παράλληλα, ο 25χρονος στράικερ έφτασε τα έξι τέρματα σε βάρος του "τριφυλλιού", αφού έχει σκοράρει από μία φορά με τις φανέλες του Πανιωνίου και του Ατρομήτου.

Επίσης, ο Μήτρογλου βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Σούπερ Λίγκας με τα 13 γκολ που έχει πετύχει στις 10 πρώτες αγωνιστικές, επίδοση που απέχει ελάχιστα από την αντίστοιχη του Αντώνη Αντωνιάδη τη σεζόν 1971/72 (είχε 15).

Εκείνη την εποχή ο "Ψηλός" κατάφερε να πετύχει το απόλυτο ρεκόρ παραγωγικότητας στην Α' Εθνική με 39 γκολ, αλλά και αυτό είναι σε... κίνδυνο από τη στιγμή που ο "πιστολέρο" έχει πάρει... μπρος και δεν σταματάει.

Προβάδισμα (πλέον) του Ολυμπιακού

Ιστορική θεωρείται η χθεσινή επικράτηση του Ολυμπιακού μέσα στη Λεωφόρο, αφού οι Πειραιώτες κατάφεραν να πάρουν για πρώτη φορά προβάδισμα στις νίκες, στις εκτός έδρας αναμετρήσεις κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Πλέον οι "ερυθρόλευκοι" μετρούν 16 νίκες, με τον "αιώνιο" αντίπαλο να έχει 15 και 24 ματς να έχουν λήξει ισόπαλα.

Την ίδια ώρα, οι νταμπλούχοι Ελλάδας έφτασαν τους 27 σερί αγώνες χωρίς ήττα μακριά από το "Καραϊσκάκη" και βρίσκονται ακόμα πιο κοντά στην κατάρριψη του μυθικού ρεκόρ των 29 ματς της διετίας 1972/74.

Πηγή: www.sport-fm.gr

News

Keywords
Τυχαία Θέματα