Ο καιρός στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο 11-12/1/2014

11:24 11/1/2014 - Πηγή: TNSite

Με καλό καιρό θα κυλίσει το Σαββατοκύριακο,ηλιοφάνεια άνοδο της θερμοκρασίας και ανοιξιάτικη διάθεση καθώς οι θερμοκρασίες θα είναι υψηλές για την εποχή.
Δεν θα λείψουν και πάλι οι πρωινές ομίχλες σε αρκετές ηπειρωτικές περιοχές ενώ το βράδυ θα κάνει σχετική ψύχρα .
Ηλιοφάνεια γενικά καλή διαύγεια και ορατότητα και λίγες νεφώσεις που θα πυκνώσουν την Κυριακή στα δυτικά και ίσως βρέξει στα βορειοδυτικά.

Σάββατο 11/1/2014

Καλός θα είναι ο καιρός

σε όλη την χώρα με πρωινές ομίχλες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις βραδινές και πρωινές ώρες λόγω της μεγάλη θερμοκρασιακής διαφοράς μεταξύ πρωινών και μεσημβρινών ωρών αλλά και της ξαστεριάς-αυξημένης υγρασίας στην ατμόσφαιρα.

Μέσα στην ημέρα θα υπάρχουν λίγες αραιές νεφώσεις στα δυτικά κεντρικά και βόρεια που δεν θα χαλάσουν την ανοιξιάτικη ημέρα .

Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς από βόρειες διευθύνσεις ενώ από το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο θα γυρίσουν σε νότιους στα 3-4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 20-22οC.

Κυριακή 12/1/2014

Καλός θα είναι ο καιρός και την Κυριακή ανοιξιάτικος με ηλιοφάνεια υψηλές θερμοκρασίες και λίγες αραιές νεφώσεις που θα πυκνώνουν στα δυτικά και μέχρι το απόγευμα αργά ίσως δώσουν ψιχάλες η ασθενείς τοπικές βροχές στο βόρειο Ιόνιο (Κέρκυρα) και την Ήπειρο.

Στην υπόλοιπη χώρα μέχρι το τέλος της ημέρας ο καιρός θα είναι ανοξιάτικος ήπιος και με ηλιοφάνεια καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας.

Οι άνεμοι θα στραφούν σε νοτιάδες στα 4-5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19-21οC στην νοτιοανατολική χώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα