Ο χιονάνθρωπος που οπλοφορεί και ο βασιλιάς που σπρώχνει «κολλημένο» αυτοκίνητο

13:22 16/12/2013 - Πηγή: TNSite
Προφανώς δεν λύνει κανένα από τα σημαντικά προβλήματα που μαστίζουν την αιματοβαμμένη Συρία, αλλά το χιόνι που έντυσε τη χώρα στα λευκά επέτρεψε μερικές στιγμές ανεμελιάς μέσα στον πόλεμο- ακόμα και αν ο χιονάνθρωπος κρατά όπλο.

Οι Σύροι βρήκαν την ευκαιρία να παίξουν με το χιόνι, ανάμεσα στα μισογκρεμισμένα κτήρια στους δρόμους του Χαλεπιού, ντύνοντας τον χιονάνθρωπο με ρούχα παραλλαγής και δίνοντας του και το –απαραίτητο- όπλο.

Αλλά αυτό, σύμφωνα με τη Daily Mail, δεν ήταν το μόνο «αλλόκοτο»

θέαμα στη χιονισμένη Μέση Ανατολή, με ορισμένες περιοχές της να ντύνονται στα λευκά για πρώτη φορά εδώ και έναν αιώνα.

Σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση και τις μετακινήσεις σημειώθηκαν και στη Γάζα, όπου εκτιμάται πως 40.000 άνθρωπο αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Χιλιάδες έμειναν χωρίς ρεύμα στη Δυτική Όχθη, όπου οι αρχές κάνουν λόγο για τη χειρότερη χιονόπτωση εδώ και δεκαετίες.

Η χιονοθύελλα Αλέξα χτύπησε τη Συρία, την Αίγυπτο, το Ισραήλ και το Λίβανο, με χιονονιφάδες να πέφτουν ακόμα και στην Ιερουσαλήμ. Στη Ραμάλα, μια γυναίκα γέννησε μέσα σε αυτοκίνητο, επιχειρώντας να φτάσει στο νοσοκομείο.

Αλλά τα παράξενα δεν έλειψαν και στην Ιορδανία, όπου ο βασιλιάς Αμπντουλά εθεάθη να σπρώχνει αυτοκίνητο που είχε ακινητοποιηθεί στο χιόνι, προκαλώντας τη μεγάλη έκπληξη πρώτα των ανθρώπων της ασφάλειάς και του στη συνέχεια και όλων των παρόντων.

Δείτε το βίντεο...

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα