Ο Απόλλων Σμύρνης κατηγορεί τους οπαδούς του Παναιτωλικού

09:22 21/10/2013 - Πηγή: TNSite
Τους οπαδούς του Παναιτωλικού κατηγορεί η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης με ανακοίνωσή της. Το θέμα αφορά τις κροτίδες και τα βεγγαλικά που έπεσαν στον αγώνα της Ριζούπολης .

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ήταν και θα είναι πάντα υπέρ της νομιμότητας και υπέρ της απόλυτης τήρησης των νόμων. Και είναι ευτυχής για το γεγονός ότι οι κάμερες ασφαλείας του γηπέδου «Γεώργιος Καμάρας» λειτουργούν και βοηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Όμως, η ΠΑΕ

απορεί με την επιλεκτική λειτουργία των Αρχών όσον αφορά την εφαρμογή του Νόμου και την αξιοποίηση του υλικού από τις κάμερες. Αξιοποιούν την καταγραφή ενός βεγγαλικού, το οποίο δεν πέφτει στον αγωνιστικό χώρο, είναι στατικό, και λειτουργεί ως... φωτιστικό εφέ. Εφόσον όμως αυτό είναι παράνομο, η ΠΑΕ αναγνωρίζει πως ορθώς οι Αρχές κινούνται για να επιβάλουν τις όποιες κυρώσεις ανεξαρτήτως αν ο παραβάτης ήταν οπαδός της ομάδας μας η αντίπαλος. Και σε αυτή την περίπτωση ήταν οπαδός της.

Αντίθετα όμως δεν αντιδρούν και δεν εφαρμόζουν τον Νόμο σε κροτίδες που εκρήγνυνται στις κερκίδες του γηπέδου και σε ρίψη φωτοβολίδων που πετάγονται πολλά μέτρα ψηλά προφανώς από όπλο. Η μία δε από αυτές έπεφτε εντός του αγωνιστικού χώρου αλλά ευτυχώς έσβησε στον αέρα πριν τη προσγείωση της! Να σημειωθεί σε αυτή την περίπτωση ότι οι κροτίδες εξερράγησαν και οι τρεις φωτοβολίδες εκτοξεύτηκαν από Θύρα στην οποία βρίσκονταν οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας, του Παναιτωλικού.

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης απορεί και διαμαρτύρεται εντόνως για το γεγονός ότι οι Αρχές δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο όταν πρόκειται για παράβαση ενός οπαδού του Απόλλωνα Σμύρνης για ένα αναμμένο βεγγαλικό, ενώ δεν είδαν και δεν άκουσαν αυτό που είδαν όλοι όσοι βρέθηκαν απόψε στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας», δηλαδή τις κροτίδες και τις φωτοβολίδες που εκτοξεύθηκαν από φίλους του Παναιτωλικού.

ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ»

SpiroSpero

Keywords
Τυχαία Θέματα