Νταμπλ και αποφάσεις για τον Ολυμπιακό

13:56 15/4/2013 - Πηγή: TNSite

Η μεγάλη αναστάτωση που προκάλεσε στον Ολυμπιακό η νέα αποτυχία της ομάδας να κερδίσει σε ντέρμπι, η πολύ φτωχή απόδοσή της απέναντι στον Παναθηναϊκό και οι εκδηλώσεις αποδοκιμασίας από τους οπαδούς που βρέθηκαν στο γήπεδο σε βάρος διοίκησης και παικτών, φέρνουν τους ερυθρόλευκους ενώπιον κρίσιμων αποφάσεων για το τέλος της φετινής σεζόν και κυρίως για την επόμενη.

Επιχείρηση ηρεμία είναι το πρώτο ζητούμενο έτσι ώστε

να μην χαθεί ο στόχος του νταμπλ που θα λειτουργήσει κατασταλτικά στο έντονο κλίμα των τελευταίων ωρών. Την Πέμπτη είναι ο πρώτος ημιτελικός με τον Πανθρακικό που πλέον έχει σωθεί και θα πάει με φιλοδοξίες στο Καραίσκάκη και με στόχο να εκμεταλλευτεί αυτή την ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί στον Ολυμπιακό.

Τα τελευταία παιχνίδια και η αδυναμία της ομάδας να επιβάλλει το παιχνίδι της και να ικανοποιήσει με την προσπάθειά της αποτελούν σοβαρό κριτήριο για τις αποφάσεις ενόψει της νέας περιόδου. Το ίδιο θα συμβεί και με τα ματς που απομένουν.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν πολύ πικραμένος από τα σε βάρος του συνθήματα, αλλά και αποφασισμένος να μην αφήσει την προσπάθεια για τον Ολυμπιακό που ονειρεύεται ο ίδιος και ο κόσμος. Όπως γράψαμε και χτες μετά το ντέρμπι, στον Ολυμπιακό θεωρούσαν παράδοξο να δημιουργείται τόσο αρνητικό κλίμα σε μια βραδιά που άλλες μεγάλες ομάδες της χώρας ζουν εφιαλτικές στιγμές, αλλά με την ανακοίνωση θέλησαν και να τονίσουν τις ευθύνες που υπάρχουν εντός της ομάδας για τις εμφανίσεις της. Με σαφή μηνύματα και προειδοποιήσεις σε βάρος των ποδοσφαιριστών που είναι αλήθεια ότι με την παρουσία τους στα τελευταία παιχνίδια έκαναν όλη την προσπάθειά τους στη διάρκεια της περιόδου να μοιάζει ξεχασμένη.

Περισσότερα pamesports.gr

Pamesports.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα