Νοκ άουτ ο Μέντες

13:45 6/2/2014 - Πηγή: TNSite
Χωρίς… ανάσα συνεχίζει τη δουλειά ο Παναθηναϊκός. Πριν καν συμπληρωθεί μια μέρα από τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη (1-0), οι «πράσινοι» επέστρεψαν στο Απήλιον κι άρχισαν την προετοιμασία για το ματς με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στη Λεωφόρο.

Ο Γιάννης Αναστασίου ούτε στο προσεχές ντέρμπι θα έχει στη διάθεσή του τον Μέντες ντα Σίλβα, καθώς ο Ολλανδός

μέσος συνεχίζει τη θεραπεία και η επάνοδός του μεταφέρεται για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Αντίθετα, κάποιες ελπίδες να βρίσκονται στην αποστολή συγκεντρώνουν οι Ντάνιελ Πράνιτς και Εμίρ Μπαϊράμι, που έκαναν ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Μλάντεν Πέτριτς που προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς αλλά ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος για να αγωνιστεί για περισσότερο από ένα ημίχρονο.

Οι βασικοί του ματς με τον Αστέρα έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας κι έπαιξαν δίτερμα.

Στόχος στο παιχνίδι της Κυριακής είναι η νίκη για πολλούς λόγους. Κυρίως επειδή ο έκτος Πανθρακικός έχει πλησιάσει στους έξι βαθμούς, αλλά και προκειμένου να μην ξεφύγει περισσότερο ο ΠΑΟΚ, κάτι που θα καταστήσει ακόμη πιο δύσκολο το έργο των «πράσινων» στα play offs.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα