Νίκος Μουτσινάς: Μίλησε για την προσωπική του ζωή

21:08 3/12/2013 - Πηγή: TNSite

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» συνάντησε τον Νίκο Μουτσινά στα παρασκήνια της επίσημης πρεμιέρας της θεατρικής του παράστασης «Το ΚΤΕΛ» και εκείνος μίλησε για το ενδεχόμενο να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.

Απαντώντας σε όσα είπε η μαμά του στην κάμερα της ίδιας εκπομπής, η οποία τον συμβούλευσε να παντρευτεί και να κάνει παιδιά, ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής είπε με έντονη δόση χιούμορ: «Δεν με ενδιαφέρει τι είπε η μαμά μου. Είπε να παντρευτώ; Μπράβο της, χαίρομαι! Τώρα που τελείωσε και η επίσημη πρεμιέρα, την άλλη Δευτέρα έχω ένα κενό, γιατί στα ρεπό μπορώ

να κάνω».

Μάλιστα, ο Νίκος Μουτσινάς συμπλήρωσε: «Δεν έχει σημασία (για τα επαγγελματικά μου) ούτε το παιδί, ούτε ο γάμος. Άμα το αποφασίσεις, θα έρθει κάποια στιγμή. Να σου πω ότι το έχω βάλει πλώρη; Όχι! Καμπανάκια δεν έχουν χτυπήσει, αλλιώς πολύ θα με ενδιέφερε. Δεν μου περνάει καν απο το μυαλό. Αυτή τη στιγμή νομίζω από βλακεία δική μου σαφέστατα είναι πάρα πολύ μπροστά το θέμα της δουλειάς. Είναι μια κουβέντα πολύ μακρινή αυτή. Άλλωστε είμαι και μικρός ακόμα - να τα λέμε κι αυτά!».

Πηγή: yupiii.gr

Real.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα