Νέος… ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη

11:16 18/1/2014 - Πηγή: TNSite
Ιδιαίτερος θεωρείται ο αποψινός αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Πρώτα από όλα ο Χουμπ Στέφενς έχει δύο νέα «όπλα» στη διάθεσή τους. Τον Μαντούρο και τον Μάρτενς από τους οποίους περιμένει αρκετά πράγματα, προσδοκώντας να αλλάξει η αγωνιστική εικόνα της ομάδας του.

Άλλωστε, στους πρόσφατους αγώνες με τον Ηρακλή

και τον Παναιτωλικό, ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν μπορούσε να κάνει το παιχνίδι του και ο Ολλανδός περιμένει από τα δύο νέα αποκτήματα να ανεβάσουν αισθητά την απόδοση της ομάδας.

Ο 60χρονος προπονητής άφησε για δεύτερο σερί ματς εκτός αποστολής τον Σωτήρη Νίνη, παρότι ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Παράλληλα, την τελευταία στιγμή έμεινε εκτός και ο Βούκιτς, αφού δεν ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρεί.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κίτσιου, Τζαβέλλα, Βίτορ και Λίνο. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μαντούρο και ο Λάζαρ, με τον Κατσουράνη να είναι σε ελεύθερο ρόλο.

Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Λούκας, Στοχ και Σαλπιγγίδης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακουμής, Σπυρόπουλος, Κάτσε, Τζιόλης, Γεωργιάδης, Μάρτενς και Αθανασιάδης. Εκτός έμειναν οι Νίνης, Ολίσε και Βούκιτς.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα