Νέα πλάνα από το Hangover III: They tried to make me go to rehab… !

04:04 13/4/2013 - Πηγή: TNSite

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο πατέρας μου πέθανε. Θα προτιμούσα να είχε πεθάνει κάποιος άλλος, όπως πχ η μητέρα μου». Με αυτήν την αλλόκοτη ατάκα του Ζακ Γαλυφιανάκη ξεκινάει το δεύτερο τρέιλερ του τρίτου Hangover και δε φέρνει μόνο νέες εικόνες, αλλά και μια ξεκάθαρη γραμμή της πλοκής, η οποία μέχρι τώρα περιοριζόταν στην «επιστροφή της παλιοπαρέας στο Λας Βέγκας».

Μετά την κηδεία του

πατέρα του κι έχοντας ήδη δώσει δείγματα υπερευαισθησίας και εκκεντρικότητας που αγγίζουν τα όρια της κλινικής περίπτωσης, ο Άλαν είναι έτοιμος να καταρρεύσει και το παρεόνι αναλαμβάνει δράση. Ο Φιλ (Μπράντλεϊ Κούπερ), ο Στου (Εντ Χελμς) κι ο Νταγκ (Τζάστιν Μπάρθα) συμφωνούν να κάνουν μαζί ένα ταξίδι με αυτοκίνητο, με προορισμό ένα κέντρο αποκατάστασης ψυχικής υγείας.

Στην πορεία όμως το «ένδοξο» παρελθόν τους στην πόλη που άλωσαν μετά το επικό μεθύσι τους, τους περιμένουν κάποιες εκκρεμότητες. Ο εκδικητικός «κακός» του Τζον Γκούντμαν δε σκοπεύει να τους αφήσει σε ησυχία και απαγάγοντας τον Νταγκ αναθέτει στους υπόλοιπους να βρουν για λογαριασμό του τον Τσόου του Κεν Γέογκ και να τον ακολουθήσουν σε μια αποστολή στην Τιχουάνα!

Έχοντας εκτροχιαστεί και πάλι από το σκοπό τους, οι φίλοι , αυτήν τη φορά χωρίς γάμους και μεθύσια θα μπλέξουν και πάλι σε όλων των ειδών τις απίθανες περιπέτειες με μια σειρά από κακοδαιμονίες να διαδέχονται η μια τη άλλη, κάνοντας τη θέση τους ακόμα πιο δύσκολη, τις καταστάσεις ακόμα πιο εξωφρενικές και (ελπίζουμε) και το γέλιο ακόμα πιο δυνατό.

Ο Τοντ Φίλιπς ολοκληρώνει την τριλογία του διαφημίζοντας το διαφορετικό «επικό φινάλε» όπως τα διάσημα μπλοκμπαστερικά φραντσάιζ φαντασίας, αλλά τα πλάνα και τα αστεία δε μοιάζουν να διαφέρουν πολύ από τις προηγούμενες ταινίες. Ο Νταγκ όμηρος, ο Τσόου να κάνεις τις τρέλες του, ο Άλαν να γίνεται πιο παιδί από ποτέ και οι φαν να θυμούνται και να συγκρίνουν φόντο και πάλι το Λας Βέγκας.

e-go.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα