Ναι μεν, αλλά για Μουρίνιο

14:14 6/5/2013 - Πηγή: TNSite
Την ώρα που ο βρετανικός Τύπος υποστηρίζει πως ο Ζοσέ Μουρίνιο τα έχει βρει σε όλα με την διοίκηση της Τσέλσι, η υπόθεση φαίνεται πως παραμένει ανοιχτή από τις δηλώσεις που προκύπτουν από τους ανθρώπους των «μπλε».

Μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ Μαδρίτης από την Ντόρτμουντ στον ημιτελικό του Champions League, ο Πορτογάλος τεχνικός είχε δηλώσει πως αρκετές ομάδες από το Νησί, ιδιαίτερα μία.

Ωστόσο,

οι Λονδρέζοι υποστηρίζουν ότι δεν έχουν έρθει σε συμφωνία με κάποιον προπονητή και αυτό οφείλεται στις πιέσεις που δέχεται από διάφορους ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Εάν είχαν συμφωνήσει, θα είχε γίνει με εμφατικό τρόπο και δεν θα περιμένει το τέλος της σεζόν για να μάθουμε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Μουρίνιο.

Ο εκτελεστικός διευθυντής των «μπλε» τόνισε πως ο Γκουαρντιόλα ήταν ένας από τους υποψηφίους, όμως κατάφεραν να προχωρήσουν το συγκεκριμένο πλάνο.

Επόμενος στη λίστα ήταν ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, αλλά εάν έπρεπε να διαλέξουν ανάμεσα στον Πελεγκρίνι και τον Ζοσέ Μουρίνιο θα επέλεγαν τον δεύτερο (που ακούγεται και για την Παρί Σεν Ζερμέν).

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα