«Να είναι γρήγορα έτοιμος ο Πέτριτς»

05:15 10/1/2014 - Πηγή: TNSite
Το εγκώμιο του Μλάντεν Πέτριτς έπλεξε ο Γιάννης Αναστασίου μιλώντας στην κάμερα της NOVA στο πλαίσιο της παρουσίας των παικτών του Παναθηναϊκού στο παιδικό χωριό SOS.

Ο προπονητής του τριφυλλιού, μάλιστα, παραδέχθηκε ότι οι πράσινοι έχουν άμεσα ανάγκη τον Κροάτη επιθετικό και ευχήθηκε να είναι γρήγορα έτοιμος για να μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

«Είναι ένας

ποιοτικός παίκτης, τον θέλουμε, τον χρειαζόμαστε και το θέμα είναι να είναι γρήγορα έτοιμος, ώστε να μπει στην ομάδα και να μας βοηθήσει», ανέφερε –χαρακτηριστικά- και συνέχεια επεσήμανε ότι ένας από τους από τους λόγους που ήταν υπέρ της προσπάθειας που έκανε η ομάδα για την απόκτησή του Πέτριτς ήταν και η καλή συνεργασία που είχαν στο Αμβούργο.

«Είναι παίκτες που έχουν παίξει μαζί, γνωρίζονται, είναι και οι δύο παίκτες υψηλού επιπέδου που ξέρουν να παίξουν ποδόσφαιρο. Γι' αυτό κάναμε αυτή την κίνηση γιατί μπορούν να συνεργαστούν πολύ καλά και ελπίζω όλα να πάνε καλά», τόνισε.

Τέλος ο προπονητής του τριφυλλιού σχολίασε για την επίσκεψη του αγωνιστικού τμήματος στο παιδικό χωριό SOS.

«Είναι σημαντικό να' μαστε κοντά στα παιδιά, νομίζω ότι όλοι επιτελούμε ένα έργο ως άνθρωποι του ποδοσφαίρου, αλλά πάνω απ' όλα ως άνθρωποι και πρέπει να είμαστε κοντά στους συνανθρώπους μας όχι μόνο στις καλές στιγμές, αλλά και στις δύσκολες. Το σημαντικό είναι ότι μόλις μάθαν οι παίκτες μας ότι έχουμε αυτή την πρωτοβουλία, ήθελαν όλοι να έρθουν κι αυτό σημαίνει ότι βρίσκονται κοντά στην πραγματικότητα κι εμείς και ο Παναθηναϊκός ως ομάδα προσπαθούμε πάντα να' μαστε κοντά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη», κατέληξε.

Πηγή: Sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα