Να δυναμώσει κι άλλο ο Αστέρας

09:28 13/5/2013 - Πηγή: TNSite
Αποφασισμένοι να ενισχύσουν περισσότερο τον Αστέρα Τρίπολης, ξοδεύοντας πολλά χρήματα και προχωρώντας στην απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα κάνουν τη διαφορά παρουσιάζονται οι ιδιοκτήτες του συλλόγου.

Οι διαιτητικές αποφάσεις του Θανάση Γιάχου αηδίασαν τους διοικούντες τον Αστέρα Τρίπολης.

Μέχρι και σκέψεις αποχώρησης ακούστηκε πως πέρασαν από το μυαλό των Δημήτρη Μπάκου και Γιάννη Καϋμενάκη μετά τα όσα είδαν τα μάτια τους στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Ωστόσο,

η δήλωση του δεύτερη προανήγγειλε εξελίξεις όσον αφορά την επόμενη σεζόν.

«Θα κάνουμε την ομάδα μας πιο δυνατή και τον κόσμο μας πιο χαρούμενο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Οι ιδιοκτήτες των Αρκάδων παρουσιάζονται αποφασισμένοι να ενισχύσουν περισσότερο την ομάδα, ξοδεύοντας πολλά χρήματα και προχωρώντας στην απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά και να μην αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης.

Εν όψει τη διαδικασίας των πλέι οφ, το κλίμα στην Τρίπολη ήταν αρκετά άσχημο. Παίκτες και άνθρωποι του τεχνικού επιτελείου ήταν εμφανώς απογοητευμένοι και εκνευρισμένοι για τη διαιτησία στον τελικό του Κυπέλλου.

Ωστόσο, ο Σάκης Τσιώλης ανέλαβε το δύσκολο έργο να δώσει το σύνθημα για αλλαγή πλεύσης, λέγοντας: «Ο τελικός τελείωσε. Τον ξεχνάμε από σήμερα (χθες) κιόας. Δεν έχει νόημα να μένουμε εκεί. Ακολουθούν τα πλέι οφ και είναι πολύ σημαντικά για εμάς. Για αυτό πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να δείξουμε το καλύτερό μας εαυτό».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, Χρήστος Πιπίνης ήταν ο μεγάλος άτυχος του τελικού, αφού υπέστη κάταγμα περόνης στο δεξί πόδι. Ο τραυματισμός θα τον κρατήσει για έναν μήνα εκτός, κάτι που σημαίνει ότι χάνει τα πλέι οφ.

Πιθανότατα ο Γιάννης Κοντοές θα είναι αυτός που θα χρησιμοποιηθεί στη θέση του. Για τα Γιάννινα δεν υπολογίζεται και ο Περόνε που αποβλήθηκε.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα