Μόνο καλά λόγια για Τζιόλη

09:42 23/6/2013 - Πηγή: TNSite
Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται για τον ΠΑΟΚ η υπόθεση του Αλέξανδρου Τζιόλη, ο οποίος πολύ σύντομα αναμένεται να ντυθεί στα ασπρόμαυρα.

Η Μονακό επιθυμεί να διακόψει τη συνεργασία με τον διεθνή μέσο, ο οποίος παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να παίξει στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Όλοι στις τάξεις των Θεσσαλονικέων έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον 28χρονο χαφ και μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την αξία του. Από ελληνικής πλευράς, Ζαγοράκης και Βρύζας, έχουν

εκφραστεί και παλιότερα υπέρ της ποδοσφαιρικής αξίας και της προσωπικότητάς του.

Επίσης, ο Γεωργιάδης είναι θετικός στην απόκτηση ποιοτικών Ελλήνων παικτών, ενώ και ο Στέφενς ξέρει τον Τζιόλη από τη συμμετοχή του στη Βέρντερ το 2009.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται ο εκπρόσωπος του διεθνούς μέσου να μεταβεί στη Γαλλία και να ψάξει κάποια λύση για να μείνει ελεύθερος ο πελάτης του από τη Μονακό.

*** Τα μεταγραφικά θέματα «καίνε» αυτή την περίοδο και το τριήμερο δεν σημαίνει πλήρη ανάπαυση. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλές τρύπες να κλείσει στο νέο του ρόστερ και αλήθεια είναι ότι οι μέρες πέρασαν. Η ομάδα συγκεντρώνεται μέσα στην εβδομάδα και σε δέκα ημέρες αναχωρεί για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Πηγή: sport-fm

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα