Μοναδικός καφές με γεύσεις λουλουδιών

10:09 5/2/2014 - Πηγή: TNSite
Μια νέα και μοναδική ποικιλία καφέ παρουσιάζει η Nespresso. Η εκλεκτή ποικιλία Pure Origin: Bukeela ka Ethiopia προέρχεται από δύο εξαιρετικά πολύτιμους κι ευαίσθητους Arabica από την καρδιά της Αιθιοπίας, της γενέτειρας του καφέ.

O Bukeela ka Ethiopia είναι ένας ντελικάτος lungo με γεύσεις λουλουδιών που διανθίζονται από άγριες νότες. Αυτός ο υπέροχα αναζωογονητικός καφές Pure Origin

μας εκπλήσσει καθώς αποκαλύπτει σταδιακά έντονες και πλούσιες ευωδιές και τολμηρές νότες ξύλου. Με ένταση 3, μπορείτε να απολαύσετε την εξαιρετικά φινετσάτη εκλεκτή ποικιλία σε κούπα lungo (110 ml).

Οι ειδικοί της Nespresso επέλεξαν ορισμένες από τις πιο διάσημες χώρες καλλιέργειας καφέ για να δημιουργήσουν τις εκλεκτές ποικιλίες Pure Origin. Καθένας από αυτούς τους καφέδες είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τη χώρα προέλευσής του αντανακλώντας έτσι την ψυχή, το κλίμα, τις γεύσεις και την παλέτα από νότες που τη χαρακτηρίζουν.

Χαρμάνι δύο αληθινά ξεχωριστών Arabica

Ως φόρο τιμής στην απίστευτη ποικιλία των καφέδων της Αιθιοπίας, οι ειδικοί της Nespresso συνδύασαν δύο τύπους κόκκων καφέ με σαφώς διακριτά προφίλ και χαρακτήρες.

Ο πρώτος είναι ένας «πλυμένος» Arabica από την επαρχία Sidama, όπου οι κόκκοι καφέ καλλιεργούνται γενιές τώρα, με αγάπη σε κήπους. Και από εδώ πηγάζουν επί της ουσίας οι νότες λουλουδιών που φέρνουν στο νου το θεσπέσιο άνθος του γιασεμιού. Ο δεύτερος είναι ένας Arabica που ευδοκιμεί βαθιά μέσα στα αιωνόβια δάση των εύφορων δυτικών επαρχιών της Αιθιοπίας. Οι κόκκοι αυτοί δεν πλένονται και αφήνονται να αποξηρανθούν στον ήλιο, μια διαδικασία που τους προσδίδει βαθιές και άγριες γευστικές νότες.

Με μία σειρά τεσσάρων εκλεκτών ποικιλιών Pure Origin, η Nespresso σάς προσκαλεί να ανακαλύψετε τους ραφινάτους ιδιαίτερους χαρακτήρες που διακρίνουν μοναδικά την κάθε χώρα προέλευσης.

Rosabaya de Colombia: Φρουτώδης και ισορροπημένος (ένταση 6)

Σημείο αναφοράς για τον καφέ υψηλής ποιότητας, η Κολομβία έχει μεγάλη ποικιλία εδαφών που προσδίδει σε κάθε τύπο κόκκου μία πολύ συγκεκριμένη γεύση, όπως οι γλυκές νότες φρούτων που τόσο μοναδικά αναδεικνύει η εκλεκτή ποικιλία Rosabaya de Colombia.

Dulsão do Brasil: Γλυκός και βελούδινος (ένταση 4)

Χάρη σε αυτή την ποικιλία Pure Origin, η Nespresso εισάγει τους εραστές του καφέ στις πιο πολύτιμες και ευαίσθητες από όλες τις βραζιλιάνικες ποικιλίες: τους κόκκινους και κίτρινους κόκκους Bourbon, οι οποίοι παράγουν μία ντελικάτη σχεδόν γλυκιά γεύση.

Bukeela ka Ethiopia: Λουλουδένιος και άγριος (ένταση 3)

Ο καφές ανακαλύφθηκε αρχικά στην Αιθιοπία πριν από πολλούς αιώνες και ευδοκιμεί εκεί φυσικά στην άγρια φύση. Η Αιθιοπία υποστηρίζει επάξια τη φήμη της χώρας με μεγάλη ποικιλία κόκκων καφέ, διάσημων για τις ντελικάτες νότες λουλουδιών.

Indriya from India: Δυνατός και πικάντικος (ένταση 10)

Στην Ινδία, τα μπαχαρικά θεριεύουν δίπλα στις καλλιέργειες καφέ. Χάρη σε αυτή τη μοναδική βιοποικιλότητα, η Εκλεκτή Ποικιλία Indriya from India κερδίζει μία υπέροχη ένταση κι ασυνήθιστες πικάντικες νότες.

Ανακαλύψετε συνταγές καφέ με τις εκλεκτές ποικιλίες Pure Origin, στην ιστοσελίδα Ultimate Coffee Creations της Nespresso www.nespresso.com/recipes.

Οι αυθεντικές κάψουλες Nespresso διατίθενται στις Nespresso Boutiques (Κηφισιά, Ψυχικό, Κολωνάκι, Θεσσαλονίκη), μέσω του nespresso.gr ή μέσω τηλεφωνικών παραγγελιών στο Nespresso Club (800 11 71 300 και 210 67 71 300).

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα