Μια φάλαινα 50 τόνων, τα μωρά της και ένα... πλοιάριο!

04:29 4/1/2014 - Πηγή: TNSite

Το πλοιάριο πλέει χαλαρά στα ήρεμα νερά της θάλασσας... Αυτό όμως πάνω από την επιφάνεια!

Γιατί ακριβώς από κάτω βρίσκεται ένας μαύρος όγκος πολλαπλάσιος, που μπορεί να κάνει το σκάφος συντρίμμια!

Οι φωτογραφίες κόβουν την ανάσα: μια φάλαινα 50 τόνων μαζί με τα μωρά της παίζουν στα νερά κάτω από ένα μικρό τουριστικό πλοιάριο. Μόνον η ουρά του θαλάσσιου κήτους έχει μήκος 5 μέτρα και αρκεί ένα κούνημα για να ανατρέψει τη βάρκα!

Τις απίστευτες αυτές φωτογραφίες τράβηξε ο φωτογράφος Justin

Hofman. Ο ίδιος λέει ότι πρόκειται για μια "συγκλονιστική εμπειρία". "Τα ζώα αυτά δεν είναι μόνον τεράστια, ζουν πολλά χρόνια, είναι πανέξυπνα και πολύ κοινωνικά. Κολυμπάς μαζί τους και σκέφτεσαι κάθε λεπτό: μανούλα μου τι θα γίνει αν ενοχληθεί μαζί μου και με χτυπήσει με την τεράστια ουρά της..." περιγράφει στη DailyMail.

Όπως λέει, η οικογένεια των κητών δεν είχε σκοπό να πειράξει το σκάφος απλά ως ζώα φύσει κοινωνικά ήθελαν να "κάνουν φιλίες" με τους επιβάτες.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν κοντά στο Peninsula Valdes της Αργεντινής.

Το είδος αυτό πέφτει συχνά θύμα κυνηγών γιατί λόγω του τεράστιου όγκου του λίπους του μόλις σκοτωθεί επιπλέει στην επιφάνεια και είναι εύκολο να το μαζέψουν οι λαθροθήρες.

Copyright © 2012 - 2014 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

News

Keywords
Τυχαία Θέματα