Μετά τον Κάρι, πάει και για «4άρι»

16:09 13/5/2013 - Πηγή: TNSite
Ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει πολλάκις μέσα στη σεζόν πως θέλει να καλύπτει τις αδυναμίες που διαπιστώνει στο παιχνίδι του. Λάσμε, Μπανκς, Γκιστ, Καπόνο και εσχάτως Κάρι προστέθηκαν στη διάρκεια της περιόδου στο ρόστερ για να ενισχυθεί η ομάδα στις θέσεις που έδειξε ότι πονά.

Η προσθήκη του Ραμέλ Κάρι είναι πολύ πιθανό να μην είναι η τελευταία για φέτος. Οι «πράσινοι» αφήνουν ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο για μία ακόμη μεταγραφή, αυτή τη φορά στη θέση «4». Ο Αργύρης Πεδουλάκης

κοιτάζει στην αγορά για την απόκτηση ενός παίκτη που θα διαθέτει καλό σουτ από μακριά και φέρεται να έχει ήδη ξεχωρίσει τρεις παίκτες. Δεν θα πάρει παίκτη απλώς και μόνο για να… πάρει, αλλά μόνο εφόσον τον καλύπτει αγωνιστικά.

Οι όποιες εξελίξεις στην υπόθεση θα είναι άμεσες, καθώς την προσεχή Παρασκευή λήγει η προθεσμία για την απόκτηση παίκτη (μιας και η κανονική περίοδος τελειώνει το Σάββατο με το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Πυλαία). Περιττό να πούμε πως σε περίπτωση που γίνει τελικά μεταγραφή ξένου παίκτη, αυτό ουσιαστικά θα σημάνει και το τέλος του Μάρκους Μπανκς, καθώς πλέον οι θέσεις των ξένων είναι καλυμμένες και οι υπόλοιποι (Λάσμε, Γκιστ, Ματσιούλις, Ούκιτς και Κάρι) είναι… ακλόνητοι.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα