«Μέσα από τη δουλειά θα πάμε καλύτερα»

02:20 27/8/2013 - Πηγή: TNSite
Ισοπαλία με τον Πανιώνιο, ήττα από την Βέροια στη δεύτερη αγωνιστική και ο ΟΦΗ παραμένει με έναν πόντο, μετά τις πρώτες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας. Ο Παύλος Δερμιτζάκης μίλησε στον ARENA FM για το ξεκίνημα της σεζόν, αλλά και για την επιστροφή του στην Κρήτη, μετά από αρκετά χρόνια.

Αναλυτικά όσα είπε για τον ΟΦΗ:

Για
την ήττα του ΟΦΗ στην δεύτερη αγωνιστική: «Θεωρώ ότι δεν πήγαμε καλά. Είμαστε νέα ομάδα γιατί έχουμε αλλάξει το 50% του ρόστερ. Είναι λογικό να θέλουμε παιχνίδια για να βρούμε τα πατήματα μας. Επειδή κάναμε μια καλή εμφάνιση με τον Πανιώνιο περίμενα κάτι καλύτερο. Αλλά πιστεύω ότι μέσα από την δουλειά θα δείξουμε καλύτερα αποτελέσματα».

Για την ατμόσφαιρα στην Κρήτη: «Εγώ στην Κρήτη έζησα αρκετά χρόνια. Ανέδειξα ένα έργο και ως άνθρωπος και ως προπονητής και οι Κρητικοί ξέρουν να τα αναγνωρίζουν αυτά. Ο ΟΦΗ είναι τεράστια ομάδα και ανήκει στα μεγάλα κλαμπ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο κόσμος έχει υπομονή γιατί αγαπάει την ομάδα αλλά και απαιτήσεις. Με τις κινήσεις που κάναμε θέλουμε να κάνουμε μία καλή πορεία».

Για τις μεταγραφές του ΟΦΗ: «Κάναμε καλές κινήσεις και μάλιστα θα έλεγα ότι τις κάναμε και γρήγορα. Δηλαδή από την προετοιμασία θέλαμε να δουλέψουμε πάνω σε ένα πλάνο. Το μεγαλύτερο ποσοστό είναι νέοι και κάποιοι άλλοι αν και έχουν μεγάλη αξία προέρχονται από περίοδο μεγάλης απραξίας. Θέλει υπομονή ψυχραιμία και σίγουρα επιμονή. Αυτή η ομάδα είναι αλυσίδα. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα υγιές σωματείο και αγωνιστικά να βρίσκεται εκεί που αξίζει» για να καταλήξει:

Για την επιστροφή του στην Κρήτη: «Είναι γνωστές οι σχέσεις των Κρητικών και των Μακεδόνων. Εγώ έζησα πολλά χρόνια στο Ηράκλειο και νιώθω Κρητικός γιατί δημιούργησα φιλίες. Οι κρητικοί αγκαλιάζουν τον κόσμο και είναι καλοπροαίρετοι. Αυτό λέει πολλά αλλά και τίποτα γιατί το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με τα αποτελέσματα».

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα