Μενεγάκη: Εγώ ο κυνηγημένος άνθρωπος

04:28 16/6/2013 - Πηγή: TNSite

Σε συνέντευξή της, η 43χρονη παρουσιάστρια Eλένη Μενεγάκη, τονίζει πως όλα αυτά τα χρόνια ουδέποτε ζήτησε να πειράξουν φωτογραφίες της, αλλά και χαμογελά μπροστά στον φακό ζητώντας μονάχα να μην απαθανατίσουν τα παιδιά της. «Ακόμα κι όταν ήμουν έγκυος και είχα βρεθεί στη Μύκονο, δεν κρύφτηκα σε spa και πολυτελή ξενοδοχεία. Έκανα βόλτα με την κοιλιά

μου φουσκωμένη, ανάμεσα σε όλο τον κόσμο. Δεν ζήτησα ποτέ από τα περιοδικά να βελτιώσουν την εικόνα μου. Αντίθετα, στις εγκυμοσύνες μου, είδα να μου μεγαλώνουν μέχρι και την κοιλιά, για να εξυπηρετεί τους τίτλους τους! Και ποτέ, φυσικά, δεν διαμαρτυρήθηκα», λέει.

«Αυτό που βλέπετε στα περιοδικά δεν είναι η Ελένη, είναι οι εικόνες ενός ανθρώπου κυνηγημένου», εξομολογείται η Ελένη Μενεγάκη και μιλά για όσα της δίδαξε ο Ματέο Παντζόπουλος, την εικόνα της, αλλά και τον... «πόλεμο» που έχει ανοίξει με τους παπαράτσι, αποκαλύπτοντας ότι έχει δεχθεί εκβιασμό για μία φωτογραφία!

«Το πράγμα με τους φωτογράφους δεν φαίνεται να τελειώνει. Δεν υπάρχει κανένα έλεος απέναντί μου! Ναι, να καταλάβω το κυνήγι στην αρχή της σχέσης μου, αλλά μετά από τόσα χρόνια, γιατί να συνεχίζεται ακόμα;», διερωτάται η Ελένη (λες και δεν ξέρει βρε παιδί μου) και αποκαλύπτει: «είναι πολλά πράγματα που ο κόσμος δεν ξέρει για μένα και ποτέ δεν θα τα μάθει διεξοδικά. Σε μια εποχή που όλοι μιλούν για τους άλλους, εγώ σιωπώ. Θα αρκεστώ να πω ότι έχω στο παρελθόν εκβιαστεί από φωτογράφους πως ή θα φωτογραφηθούμε ή θα πάμε αυτόφωρο παραμονές Γιορτών, επειδή, υποτίθεται, ότι τους εξύβρισα. Κάτι που δεν συνέβη ποτέ»!

Παραδεχόμενη πως ήταν λάθος της που στο παρελθόν φωτογραφήθηκε με τα παιδιά της, η παρουσιάστρια προσθέτει: «αυτό θα το πληρώνω μέχρι το τέλος της ζωής μου; Γιατί θα πρέπει κάθε, μα κάθε Σαββατοκύριακο να καταστρέφουν το ησυχαστήριό μου στην Άνδρο; Αποδέχθηκα το κυνήγι στην Αθήνα, αλλά γιατί να το υφίσταμαι και στα Άχλα;».

«Αυτό που βλέπει ο κόσμος στα περιοδικά δεν είναι η Ελένη. Είναι εικόνες ενός ανθρώπου κυνηγημένου. Μου αρέσει να επικοινωνώ με τους ανθρώπους, αλλά δεν μου αρέσει ο τρόπος που προβάλλεται η εικόνα μου. Άλλο η προσωπική επαφή και άλλο οι φωτογραφίες. Πώς να το πω; Δεν είμαι εγώ!», υπογραμμίζει η παρουσιάστρια, που πλέον έχει γίνει... παπαράτσι του εαυτού της και «ανεβάζει» φωτογραφίες της στο Ίντερνετ.

Χωρίς να διστάζει να παραδεχθεί πως ο Ματέο Παντζόπουλος της έχει δώσει ένα μάθημα, η παρουσιάστρια καταλήγει αποκαλύπτοντάς το: «Η ζωή μπορεί να είναι τα πάντα κι αυτό μου το δίδαξε ο σύντροφός μου... Έχω καταλάβει πόσο ωραία είναι η ζωή με τα απλά, καθημερινά πραγματάκια. Κάνω πλέον όλα εκείνα που ποτέ δεν είχα ζήσει!».

Πηγή: συνέντευξη στο «People»

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα