«Μέχρι το τέλος της καριέρας του στη Ρεάλ ο Ρονάλντο»

05:56 24/7/2013 - Πηγή: TNSite
Μέχρι το τέλος της καριέρας του ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα φοράει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Φλορεντίνο Πέρεθ στην «Equipe».

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι εδώ θα τελειώσει την καριέρα του. Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχουμε δεχθεί κάποια πρόταση για την παραχώρησή του», τόνισε ο πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου.

Στη συνέχεια, ο ισχυρός άνδρας των «μερένχες» μίλησε για το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτηση ποδοσφαιριστών

της Παρί Σεν Ζερμέν, στην οποία εργαζόταν μέχρι πρότινος ο Κάρλο Αντσελότι: «Δεν πρόκειται να ασχοληθούμε για κανέναν παίκτη. Ούτε για τον Ιμπραΐμοβιτς ούτε για τον Βεράτι. Εάν σε ένα ή δύο χρόνια ενδιαφερθούμε για κάποιον, θα μιλήσουμε πρώτα με τον Νασέρ (Αλ Κελαϊφί)».

Για την παρουσία του Καρίμ Μπενζεμά, ο Πέρεθ τόνισε: «Θα δούμε φέτος πώς θα τα πάει. Αισθάνομαι ότι έχει επιπλέον κίνητρο με τον Αντσελότι και θα αναδειχθούν τα χαρακτηριστικά του».

Καταλήγοντας, ο πρόεδρος της Ρεάλ μίλησε για τη συνεργασία του με τον Ζινεντίν Ζιντάν: «Έχει το μάτι για να ανακαλύπτει ταλέντα. Οι συστάσεις του ήταν απαραίτητες για τον Ίσκο και τον Ιγιαραμέντι. Δεν θέλω να κρύψω ότι ίσως στο μέλλον αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας».

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα