Με Θανάσιμη ομορφιά στην prime time ζώνη του Mega

21:02 7/7/2013 - Πηγή: TNSite

Δεύτερο τουρκικό -αυτήν τη φορά στην prime time ζώνη- ρίχνει στη μάχη της τηλεθέασης το Mega.

Η «Θανάσιμη ομορφιά» θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 15 Ιουλίου και θα μεταδίδεται καθημερινά στις 21.15. Κεντρικό θέμα έχει τη συναρπαστική ιστορία μιας όμορφης κοπέλας που ένα παιχνίδι της μοίρας θα τη φέρει ανάμεσα σε δύο αδέρφια. Η Μουαζέζ είναι μια δεκαοχτάχρονη κοπέλα, η οποία θα χάσει τον αγαπημένο της πατέρα και θα κλονιστεί η ζωή της.

Ο πατέρας της για πολλά χρόνια

δεν μιλούσε με τον αδερφό του, Aχμέτ, αλλά λίγο προτού πεθάνει μετανιώνει για την έχθρα τους. Του στέλνει ένα γράμμα, όπου του εξομολογείται την κατάστασή του, του ζητεί να ξεχάσει το παρελθόν και να φροντίσει και μην εγκαταλείψει ποτέ την κόρη του, Μουαζέζ. Ο Αχμέτ είναι χήρος και έχει δύο γιους, τον ευαίσθητο και συνεσταλμένο Ναμίκ, 35 ετών, παντρεμένο με τη Σαγεστέ και τον ατίθασο και κακομαθημένο Σαγίτ, 25 ετών.

Οταν λαμβάνει το γράμμα, λυγίζει με τη σκέψη πως έχασε για πάντα τον αδερφό του και στέλνει στη Σμύρνη τον Ναμίκ να βρει τη Μουαζέζ και να τη φέρει στο σπίτι τους στην Κωνσταντινούπολη. Από την πρώτη στιγμή, η «χημεία» ανάμεσα στα δύο ξαδέλφια είναι πολύ δυνατή, όμως το ίδιο θα συμβεί και ανάμεσα στη Μουαζέζ και τον Σαγίτ. Η κοπέλα γίνεται πόλος έλξης για τα δύο αδέρφια και αφορμή για μια σειρά δραματικών γεγονότων που θα συγκλονίσουν τις ζωές όλων.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα