«Με έδενε με σχοινιά από το ταβάνι»

18:43 5/11/2013 - Πηγή: TNSite
Μία συγκλονιστική μαρτυρία είναι η συνέντευξη της Μισέλ Νάιτ, μίας από τις τρεις γυναίκες που κρατούσε φυλακισμένη στο σπίτι του για τουλάχιστον μία δεκαετία ο οδηγός σχολικού λεωφορείου Αριέλ Κάστρο.

Σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Dr Phil, η Μισέλ Νάιτ είπε ότι ο βασανιστής της ίδιας και των τριών άλλων γυναικών χρησιμοποιούσε ένα πορτοκαλί καλώδια να να την κρεμάει οριζόντια από το ταβάνι.Όπως χαρακτηριστικά είπε η νεαρή γυναίκα, ο Αριέλ Κάστρο την έδενε σαν ψάρι, σαν ένα διακοσμητικό στον τοίχο από το κεφάλι, το

λαιμό και τα πόδια.

Η Μισέλ Νάιτ ήταν 21 ετών το 2002 όταν την απήγαγε ο Αριέλ Κάστρο και κράτησε την ίδια, αλλά και άλλες δύο γυναίκες στο σπίτι του για μία δεκαετία, βιάζοντας και βασανίζοντας τες.

Σε έκθεση των αστυνομικών αρχών τότε είχε αναφερθεί ότι η Μισέλ Νάιτ είπε στην αστυνομία ότι είχε μείνει «έγκυος τουλάχιστον πέντε φορές και ότι ο Κάστρο την άφηνε νηστική για δύο εβδομάδες και μετά την γρονθοκοπούσε επανειλημμένα στο στομάχι για να αποβάλει». Μάλιστα, η μία από τις τρεις γυναίκες είχε μείνει έγκυος και τελικά γέννησε ένα κοριτσάκι.

Οι τρεις γυναίκες απελευθερώθηκαν όταν η μία του κατάφερε να βγει από το σπίτι και να καλέσει την αστυνομία.Ο Αριέλ Κάστρο καταδικάστηκε σε ισόβια, αλλά λίγες μέρες μετά βρέθηκε απαγχονισμένος στο κελί του.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα