«Με αγνόησαν στη Μίλαν»

01:21 13/7/2013 - Πηγή: TNSite
Με μεγάλη ανυπομονησία και ενθουσιασμό περιμένει ο Μάσιμο Αμπροζίνι να ξεκινήσει το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του με την Φιορεντίνα.

Ωστόσο, ο έμπειρος μέσος αισθάνεται πικραμένος από τον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετώπισαν στη Μίλαν, καθώς κανείς ουσιαστικά δεν ασχολήθηκε με το αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του ή όχι.

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος για αυτή την ευκαιρία που μου δίνεται και θέλω να ευχαριστήσω τη Φιορεντίνα που με εμπιστεύτηκε. Όσον αφορά τη Μίλαν, πλέον αποτελεί παρελθόν για μένα, καθώς είμαι παίκτης της Φιορεντίνα και αυτό είναι το μόνο

που με ενδιαφέρει. Ωστόσο, πρέπει να παραδεχτώ ότι μου έκανε άσχημη εντύπωση το ότι με αγνόησαν έτσι από τον σύλλογο και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για το αν θα ανανεώσω το συμβόλαιό μου. Μετά το τέλος της σεζόν μίλησαν με τους ανθρώπους της διοίκησης, αλλά στη συνέχεια δεν υπήρξε καμία άλλη επαφή. Περίμενα τουλάχιστον να μου πουν ότι δεν θα μείνω στην ομάδα», ήταν αρχικά το λόγια του.

Όσον αφορά την Φιορεντίνα, ο Αμπροζίνι σχολίασε: «Στόχος μου είναι να βοηθήσω την Φιορεντίνα να εξελιχθεί περισσότερο, καθώς πιστεύω πάρα πολύ σε αυτό το εγχείρημα του συλλόγου. Ο Μοντέλα είναι ένας προπονητής άξιος σεβασμού, γιατί δίνει βάση στις λεπτομέρειες που είναι και το πιο σημαντικό».

Πηγή: Sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα