Μάνος Ιωάννου: Η Ναταλία είναι ό.τι ακριβώς θέλω

21:28 16/10/2013 - Πηγή: TNSite

Ανήκει στη γενιά των ανερχόμενων ηθοποιών αν και η σχέση του με τη Ναταλία Γερρμανού τον έφερε πιο κοντά στα φώτα της δημοσιότητας. Ο Μάνος Ιωάννου μιλάει στο Hello! χωρίς περιστροφές για τη γνωριμία του με τη Ναταλία, τη σχέση τους και όσα τον γοήτευσαν σ' εκείνη.

Το καλοκαίρι πέρα από μια επιτυχημένη περιοδεία έφερε κι έναν νέο έρωτα στη ζωή σας που είδε γρήγορα τα φώτα της δημοσιότητας. Πώς αντιδράσατε στα πρώτα δημοσιεύματα;

Ήμουν κάπως προετοιμασμένος

για όλο αυτό αλλά όταν έρχεται είσαι λόγο αμήχανος, δεν ξέρεις πώς να το χειριστείς. Όταν και οι δύο είναι σ' έναν χώρο που έχει δημοσιότητα είναι λογικό να συμβεί. Αλλά ποτέ δεν είσαι προετοιμασμένος. Με σόκαρε όταν είδα ότι μαθεύτηκε και πήρε τόση έκταση αλλά κατάλαβα τους λόγους και κάπου εκεί ηρέμησα και αποφάσισα να φερθώ ειλικρινά απέναντι στα μέσα αλλά και τη σύντροφό μου.

Τι σας γοήτευσε σ' εκείνη στα πρώτα λεπτά της γνωριμίας σας;

Είναι μία γυναίκα με επίπεδο, είναι μορφωμένη, επιτυχημένη και από τους πιο χαρισματικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Γνωριστήκαμε σ' ένα παραλιακό μαγαζί όπου έπαιζε μουσική, μετά βρεθήκαμε πάλι σε νυχτερινό μαγαζί της παραλιακής και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Στην ουσία όλα έγιναν σιγά σιγά. Ανέκαθεν μου άρεσε ως γυναίκα καθώς τη γνώριζα μέσα από την καριέρα της, αλλά από κοντά γοητεύτηκα και με εντυπωσίασε πολύ. Όταν αρχίσαμε να μιλάμε εντυπωσιάστηκα απ' το χιούμορ και την εξυπνάδα της. Είναι γυναίκα με προσωπικότητα και πολύ γοητευτική, ό,τι ακριβώς θέλω. Είναι και πιο όμορφη απ' ό,τι πίστευα αλλά και χωρίς αυτό, αν μιλήσεις μισή ώρα μαζί της, μπορεί να σε γοητεύσει πανεύκολα με την προσωπικότητά της. Ακόμη κι αν απλώς την ακούς. Πόσω μάλλον αν την έχεις και απέναντί σου και την κοιτάς στα μάτια.

Πιστεύετε ότι έχει παίξει ρόλο στη δουλειά η εμφάνισή σας;

Πρωταρχικό. Η εμφάνιση καθορίζει τα πάντα στην αρχή, απλώς στο χέρι του κάθε ηθοποιού είναι να το πάει αλλού, να το εξελίξει αυτό, να κάνει τον κόσμο να προσέχει άλλα πράγματα και όχι απλώς την εξωτερική εμφάνιση. Όταν είσαι νέος και είσαι ένα ωραίο παιδί σε παίρνουν να κάνεις τον ωραίο, λογικό είναι, δεν με παίρνουν να κάνω τον άσχημο. Το πιο σημαντικό είναι να αποδείξεις με την πορεία σου ότι μπορείς να κάνεις κι άλλα, πιο ουσιαστικά πράγματα.

Real.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα