Μανωλίδου: «Ο πλούτος μου είναι ο Άδωνις»!

01:08 21/12/2013 - Πηγή: TNSite

Η μαέστρος, παρουσιάστρια και σύζυγος υπουργού, Ευγενία Μανωλίδου μίλησε στο «Πρώτο Θέμα» και σχολίασε τα όσα συμβαίνουν στη χώρα και στο πόσο η κρίση έχει επηρεάσει την ίδια και τους δικούς της ανθρώπους.

Ανάμεσα σε πολλά αλλά είπε πως «...πέρασα μια πολύ δύσκολη εφηβεία, όπου προσπαθούσα με κάθε τρόπο να ξεφύγω από τον μητριαρχικό κλοιό και να κάνω οτιδήποτε μου απαγορευόταν. Υπήρξαν φορές όπου κινδύνεψα. Το να βγαίνεις έξω το βράδυ με παρέες που δεν γνωρίζεις,

πράγμα που έκανα, μόνο ακίνδυνο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί».

Στο αν είναι δύσκολο να ζει με κάποιον τον οποίο επικρίνει ένα κομμάτι του ελληνικού λαού απάντησε κάθετα πως «Όχι, διότι γνωρίζω ότι ένα κομμάτι κόσμου είναι κακοπροαίρετο, όπως ακριβώς γνωρίζω ότι ένα από τα ιδιώματα του λαού μας είναι να σχηματίζει εύκολα αρνητικές απόψεις για τους άλλους χωρίς να τους γνωρίζει. Ο Άδωνις είναι ένας άνθρωπος εξαιρετικά ευαίσθητος, πολύ τρυφερός, πολύ ευγενικός, πολύ ευχάριστος στην παρέα, που παλεύει με νύχια και με δόντια για το καλό αυτής της χώρας». Παρόλα αυτά η ίδια θα πολιτευόταν; «Ποτέ» αποκρίνεται, «πρώτον, είναι ένας τομέας τον οποίο δεν γνωρίζω καθόλου και, δεύτερον, είναι ένας πολύ αχάριστος χώρος. Μπορεί να του χαρίσεις όλη σου τη ζωή και να μη σου δώσει ούτε μια ανάσα ικανοποίησης και χαράς. Εγώ όταν προσφέρω, θέλω ανταπόδοση. Θέλω ένα «μπράβο».

Η κα. Μανωλίδου έχει μια δική της άποψη για το μέλλον της χώρας και τη νέα μετανάστευση που ζουν οι νέοι, έτσι μιλώντας για τα δικά της παιδιά τόνισε πως «θα ήθελα πάρα πολύ να τα έχω κοντά μου, αλλά για να προσφέρουν σ' αυτή τη χώρα θα πρέπει να φύγουν έξω. Πιστεύω ότι η βοήθεια στην Ελλάδα θα έρθει από παιδιά που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό, αυτή είναι δική μου προσωπική άποψη».

Και το τρυφερό της, το πιο ρομαντικό της λογάκι το άφησε για το τέλος λέγοντας πως «με τον Άδωνι θα μπορούσα να ζήσω ευτυχισμένη ακόμη κι αν δεν είχα τίποτα. Δεν με ενδιαφέρει τίποτε το υλικό. Ο πλούτος μου είναι ο Άδωνις...»

newpost.gr

SpiroSpero

Keywords
Τυχαία Θέματα