Μα τι περιμένεις όταν προσλαμβάνεις τη Λίντσεϊ Λόχαν;

10:43 9/10/2013 - Πηγή: TNSite

Ο σκηνοθέτης του «The Canyons» Πολ Σρέιντερ τα βάζει με την πρωταγωνίστριά του Λίντσεϊ Λόχαν, η οποία, όπως αναφέρει σε post του στο Facebook, αποδείχτηκε αναξιόπιστη στη συνεργασία, αρνούμενη να συνδράμει στην προωθητική καμπάνια της ταινίας.

Σε αυτήν την κοινοποίηση ο Σρέιντερ, που παρουσίασε την ταινία στη Βενετία χωρίς να έχει στο πλευρό του τη Λίντσεϊ δηλώνει «ξαφνιασμένος κι απογοητευμένος» για την αδιαφορία της ηθοποιού του να υποστηρίξει το φιλμ:

«Την προσέλαβα όταν κανένας άλλος δεν την ήθελε. Έδωσε μάχη για να κρατήσει το ρόλο, όταν ήθελα να την απολύσω γιατί δεν ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις της. Δεν έχει άλλες ταινίες στο πρόγραμμά της… Μετέφερα την ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας από το Λοκάρνο στη Βενετία για να πραγματοποιήσει όπως είχε υποσχεθεί δημόσια εμφάνιση μετά από την περίοδο αποτοξίνωσής της. Αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Όποιος λέει ότι δεν κάνω για το ρόλο του Φρέντι Μέρκιουρι, έχει δίκιο!»

Ο σκηνοθέτης αναφέρει λεπτομέρειες για πολλές ακόμα περιπτώσεις που η Λόχαν τον «κρέμασε», ενώ έπρεπε να μιlήσει στον Τύπο ή να φωτογραφηθεί. Ανάμεσα σε άλλα, αγνόησε ένα ραντεβού με το New Yorker για ένα προφίλ που της ετοίμαζαν, καθώς και μια συνέντευξη με το περιοδικό Film Comment («για να σώσω το θέμα του εξωφύλλου αναγκάστηκα να γράψω ο ίδιος μια παρουσίαση»). Επιπλέον «δεν προσήλθε ποτέ στις προγραμματισμένες φωτογραφήσεις για τη διαφημιστική καμπάνια του The Canyons».

«Σήμερα απελευθερώθηκα. Για τους προηγούμενους 18 μήνες ήμουν όμηρος των ίδιων των επιλογών μου να συνεργατώ με μια ταλαντούχο αλλά εξαιρετικά απρόβλεπτη ηθοποιό» είχε δηλώσει ο Σρέιντερ στη Μόστρα αμέσως μετά την πρεμιέρα αυτού του «καλτ χόλιγουντ νουάρ», που όμως δεν κατάφερε να κερδίσει το κοινό του Φεστιβάλ.

Η ιστορία, στην οποία πρωταγωνιστούν η Λόχαν και ο πορνοστάρ Τζέιμς Ντιν, περιστρέφεται γύρω από τη ζωή ενός νεαρού ζευγαριού που προσπαθεί να ζήσει το Hollywood dream: ο Κρίστιαν παραγωγός φτηνών ταινιών και επιδέξιος με τις γυναίκες, κι η Τάρα πρώην μοντέλο και ηθοποιός, πρόωρα παραιτημένη από φιλοδοξίες και παραδομένη στην εκμαυλιστική καθημερινότητα της «στάρλετ». Όταν ένας πρώην εραστής της έρχεται για οντισιόν στη νέα ταινία τρόμου του Κρίστιαν, αρχίζει ένα άρρωστο παιχνίδι με βίαιη κατάληξη.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Σρέιντερ, η Λόχαν δεν αισθάνθηκε ποτέ άνετα με την παρουσία του Ντιν και ίσως αυτός ήταν ο λόγος που γύρισε τόσο εύκολα την πλάτη της στην ταινία. «Δεν της άρεσε αυτή η συνύπαρξη και μπορεί ακόμα να την ενοχλή. Υποθέτω ότι και το ίδιο της το περιβάλλον τη συβούλεψε να αντιμετωπίσει το The Canyons σαν κάτι μη σοβαρό».

Ανθή Νταουσάνη

e-go.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Όποιος λέει ότι δεν κάνω για το ρόλο του Φρέντι Μέρκιουρι, έχει δίκιο!»

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα