Λαμπερά αστέρια του Χόλιγουντ έρχονται στην οθόνη του Star

20:01 21/10/2013 - Πηγή: TNSite

Μελ Γκίμπσον, Ράιαν Γκόσλινγκ, Τζορτζ Κλούνεϊ, Τζούλιαν Μουρ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Τζέισον Στέιθαμ, Ορλάντο Μπλουμ, Τζένιφερ Ανιστον και πολλά ακόμη μεγάλα ονόματα έρχονται στη μικρή οθόνη του Star. Το κανάλι έχει εξασφαλίσει και φέτος μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές, οι οποίες θα προβληθούν προσεχώς σε πρώτη προβολή -όπως «Αι ειδοί του Μαρτίου», «H Κοκκινοσκουφίτσα», «Στην άκρη του νήματος», «Ο άλλος μου εαυτός», «Hanna», «Αφεντικά για σκότωμα», «Hangover 2»-, ενώ παραμένει πιστό στην παράδοση επιμένοντας με ολοκαίνουργιες

ξένες βραβευμένες σειρές.

Σταδιακά το κανάλι της Κηφισιάς θα εντάξει στο πρόγραμμά του τα νέα του αποκτήματα. «2 broke girls» είναι ο τίτλος της βραβευμένης κωμωδίας που προβάλλεται σε περισσότερες από 40 χώρες και φέρει την υπογραφή του δημιουργού του «Sex and the City» Μάικλ Πάτρικ Κινγκ.Το «εργοστάσιο παραγωγής» επιτυχιών του Τζέι Τζέι Αμπραμς, μετά τις σειρές «Lost», «Fringe» και «Star Trek» παρουσιάζει το «Alcatraz» που σημείωσε μεγάλη επιτυχία και καταπιάνεται με τις θρυλικές ομοσπονδιακές φυλακές. «Arrow» είναι η νέα σειρά δράσης που βασίζεται στον ήρωα κόμικς της DC Comics «Γκριν Αροου». Στην περιπετειώδη σειρά «Covert affairs» οι τίτλοι των επεισοδίων του πρώτου κύκλου είναι εμπνευσμένοι από τραγούδια του θρυλικού συγκροτήματος της ροκ Led Zeppelin. Ηρωίδα είναι μια πράκτορας της CIA.

Ο δημιουργός Τζος Σβαρτς, γνωστός για τις σειρές του «Τhe O.C», «Gossip Girl», «Chuck», παρουσιάζει το «Hart of Dixie», στο οποίο η όμορφη, ταλαντούχα Ζόι ψάχνει να βρει την ευτυχία.«Person of interest» είναι ο τίτλος της αστυνομικής δραματικής σειράς με πρωταγωνιστή τον Τζιμ Καβίζελ («Τα Πάθη του Χριστού»).

Τέλος, το «Pretty little liars» είναι βασισμένο στη σειρά βιβλίων μυστηρίου της Σάρα Σέπαρντ. Φυσικά, το Star θα συνεχίσει να προβάλλει τους νέους κύκλους των σειρών του που μας έχουν συστηθεί σε προηγούμενες τηλεοπτικές σεζόν.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα