Κύπελλο Μπάσκετ: ΠΑΟΚ - Άρης 63-71

21:58 9/10/2013 - Πηγή: TNSite
Σπουδαία νίκη – πρόκριση για τον Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Με το 71-63 στην έδρα του ΠΑΟΚ πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου μπάσκετ και έδειξε πως το νεανικό σύνολο του Βαγγέλη Αγγέλου μπορεί να φέρει κάτι νέο στη φετινή σεζόν. Και οι δύο ομάδες έδειξαν ανέτοιμες, οι παίκτες του Άρη όμως, με συνεχή πίεση στην περιφέρεια και με τους Πελεκάνο –Μποχωρίδη να κάνουν σπουδαία δουλειά αντεπεξήλθαν στο δύσκολο ξεκίνημα και φάνηκαν καλύτεροι μετά
το πρώτο δεκάλεπτο. Αν κι έχασαν με 4 φάουλ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο τον Χαρίση, το μοναδικό πραγματικό σέντερ της ομάδας, κατάφεραν με χαμηλά σχήματα να ελέγξουν τα ριμπάουντ και με μυαλωμένο παιχνίδι να φύγουν νικητές από την Πυλαία.

Από τον ΠΑΟΚ, ο Μαργαρίτης ήταν εξαιρετικός σε άμυνα και επίθεση, όμως ο Σούλης Μαρκόπουλος έχασε τον Πέιν με πρόβλημα στον ώμο και με τον Κάρτερ να είναι μπλοκαρισμένος υστέρησε στο οργανωτικό κομμάτι. Στα 40’’ και με το σκορ στο 65-58 υπέρ του Άρη, υπήρξαν διακοπές από ρίψη κροτίδων κι αντικειμένων, ο αγώνας ολοκληρώθηκε πάντως, κανονικά.

Τα δεκάλεπτα: 16-15, 32-34, 47-50, 63-71.

hprt

Keywords
Τυχαία Θέματα