Κύπελλα στο προσκήνιο

20:22 15/1/2014 - Πηγή: TNSite

ΝΑΝΤ – ΝΙΣΑπό τις καλές ομάδες η Ναντ στην Γαλλία βρίσκεται στην 6η θέση διεκδικώντας θέση στην τετράδα. Την Κυριακή επέστρεψε στις νίκες κόντρα στην Λοριάν και το ίδιο θα κάνει πιστεύω και σήμερα με την αδύναμη εκτός Νις για την προημετιλική φάση του Λιγκ Καπ Γαλλίας. Αλλαγές θα έχουν και οι δύο ομάδες με την Νις όμως να έχει τις περισσότερες.

Άσος (2,10).

ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΜΠΕΤΙΣΕπαναληπτικός του 1-0 με τις ομάδες χωρίς σημαντικές απουσίες. Είναι τέτοιο το μας που θα ανοίξει αφού η Μπιλμπάο θα ψάξει νωρίς το γκολ. Βλέποντας το πρώτο ματς το 1-0 κρίνεται φτωχό αφού οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι και πολλές φάσεις για γκολ οι Βάσκοι που τα χαλάγαν στην τελική προσπάθεια. Ξεμπούκωσε το Σάββατο η Μπιλμπάο (6-1) ενώ στα δικό της η Μπέτις ηττήθηκε με 1-2. Οβερ (1,60).

ΛΥΩΝ – ΜΑΡΣΕΙΓΑπό 6/7 γκολ/γκολ και όβερ έρχεται η Λυών και από 5 γκολ/γκολ και όβερ στα τελευταία 6 επίσημα ματς η Μαρσέιγ.Οι δύο ομάδες βάζουν και δέχονται με ευκολία φέτος με χαρακτηριστικό τον αγώνα πρωταθλήματος πριν ένα μήνα στο ίδιο γήπεδο με σκορ 2-2.Με τον φόβο να κολλήσει στο 1-1 και να πάει παράταση δεν θα πάω στο όβερ(2,10) αλλα στο γκολ/γκολ (1,80).

ΝΑΠΟΛΙ – ΑΤΑΛΑΝΤΑΜε αλλάγες και οι δύο ομάδες κυρίως η Αταλάντα με κορυφαία την απουσία του πρώτου σκόρερ Ντένις κάτι που με απέτρεψε από την αρχική εκτίμηση για όβερ.Με περισσότερο βάθος στον πάγκο η Νάπολι,φρεσκάροντας την ομάδα ο Μπενίτεθ μπορεί πιστεύω να φτάσει σε ένα σχετικά εύκολο 2-0. Άσος Νάπολι(-1) (1,80).

Στοιχηματικές Προτάσεις από το Bet-Get

Keywords
Τυχαία Θέματα