Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την κηδεία του Γλαύκου Κληρίδη

20:01 17/11/2013 - Πηγή: TNSite

Εντατικά συνεχίζονται από χθες οι σχεδιασμοί από πλευράς της αστυνομίας της Κύπρου για τα μέτρα ασφάλειας και τις τροχαίες διευθετήσεις που θα ληφθούν μεθαύριο Τρίτη, στην κηδεία του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Γλαύκου Κληρίδη.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη, στο Αρχηγείο Αστυνομίας πραγματοποιούνται από χθες συσκέψεις, στις οποίες αποφασίζονται οι ενέργειες της Δύναμης, ιδιαίτερα σε

ό,τι αφορά στα θέματα ασφάλειας των επισήμων, καθώς επίσης και για τις τροχαίες διευθετήσεις για διευκόλυνση της διακίνησης τους, όπως επίσης και του κοινού που θα παραστεί στην νεκρώσιμο ακολουθία.

«Τα μέτρα ασφαλείας συμπεριλαμβάνουν την άφιξη των επισήμων, τη διακίνηση τους και πιθανώς τους χώρους που θα διαμένουν και η διαταγή επιχείρησης θα καλύψει τη νεκρώσιμη ακολουθία, τόσο πριν, κατά αλλά και μετά, ενώ θα υπάρξουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας σε οποιουσδήποτε άλλους χώρους κριθεί σκόπιμο», πρόσθεσε.

Η Αστυνομία δια μέσου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, συνέχισε, βρίσκεται σε συνεργασία με τα Υπουργεία Εξωτερικών, Εσωτερικών, Άμυνας και Υγείας και συγκεκριμένος αξιωματικός της Δύναμης θα έχει τη γενική εποπτεία και θα ενημερώνει τον Αρχηγό της Αστυνομίας για τις εξελίξεις.

Ο κ. Αγγελίδης κάλεσε το κοινό να συμμορφώνεται με τις υποδείξεις της τροχαίας, ώστε να μην δημιουργηθούν οποιαδήποτε προβλήματα, ενώ όσον αφορά τον αριθμό των μελών της Αστυνομίας που θα απασχοληθούν την Τρίτη, είπε πως αυτός θα καθοριστεί αύριο, όταν θα έχει γίνει και ο τελικός σχεδιασμός. Πρόσθεσε, τέλος, ότι αύριο Δευτέρα, που η σορός του Γλαύκου Κληρίδη θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα, θα ληφθούν επίσης όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για να μην παρατηρηθούν οποιαδήποτε προβλήματα.

Πηγή: philenews.com

Zougla.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα