Κρατάει κακία ο Νασρί

20:57 14/1/2014 - Πηγή: TNSite
Ο Νασρί, ανακουφίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας όταν έμαθε ότι θα μείνει εκτός δράσης μονάχα για δύο μήνες, αφού υπήρχε φόβος για απουσία περίπου έξι μηνών, πράγμα που θα τον ανάγκαζε να χάσει και το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας!

Ο Γιαγνκά Εμπιβά του προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό στο αριστερό γόνατο, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Νιούκαστλ, το μεσημέρι της Κυριακής στο «St. James’ Park» και απ’ ότι φαίνεται, ο Νασρί κρατάει κακία στον συμπατριώτη του.

«Το έκανε ηθελημένα. Δεν τον πέτυχε με την πρώτη και γύρισε και το άλλο

του πόδι για να χτυπήσει στον Σαμίρ. Εκεί που χτυπάει, δεν υπάρχει περίπτωση να πετύχει τη μπάλα, οπότε δείχνει ότι ήθελε να τον ρίξει κάτω και να τον σταματήσει. Το έκανε ηθελημένα και ήταν πολύ κακό μαρκάρισμα» είπε για τη φάση ο πατέρας του Νασρί, Αμπντελαμίντ.

Από την πλευρά του, ο Γιαγνκά Εμπιβά προσπάθησε να έρθει σε επαφή με τον άσο της Σίτι ώστε να του ζητήσει συγγνώμη, αλλά βρήκε… κλειστή την πόρτα. «Δεν απαντάει στο κινητό. Τον έπαιρνα τηλέφωνο, του έστειλα μήνυμα, αλλά απ’ ότι φαίνεται, μου κρατάει κακία. Ζητώ συγγνώμη… Αισθάνομαι άσχημα και χάρηκα κι εγώ που τελικά θα μείνει μόνο δύο μήνες εκτός. Είχα τρομοκρατηθεί στην ιδέα ότι μπορεί να του στερούσα τη συμμετοχή στο Μουντιάλ. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν το έκανα επίτηδες…» ήταν τα λόγια του παίκτη της Νιούκαστλ στην «Parisien».

Πηγή: england365.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα