Κραουνάκης: Με πολεμούν, είμαι σε λίστα ανεπιθύμητων

06:07 26/10/2013 - Πηγή: TNSite

Με χειμαρρώδη ειλικρίνεια μίλησε για ακόμη μια φορά ο Σταμάτης Κραουνάκης σε συνέντευξη του μιλώντας για το τι κάνει κάποιους να τον συμπαθούν, τι να τον αντιπαθούν αλλά και διευκρινίζει τι ξεχωρίζει στους συναδέλφους του.

«Η γλωσσάρα μου, φαντάζομαι, ενοχλεί πολλούς μ*****ς πολιτικοψεύταρους και τις ουρές τους. Με πολεμούν, είμαι σε λίστα ανεπιθύμητων. Τιμή μου. Θα ανησυχούσα αν ήμουν σε λίστα επιθυμητών. Από την άλλη, ο κόσμος πάσης ηλικίας που με μισθοδοτεί με την προσέλευση του

ξέρει ποιος είμαι και ότι ποτέ δεν τον έχω προδώσει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο καλλιτέχνης.

Σχετικά με τις "ταμπέλες" στους καλλιτέχνες περί ποιοτικών και εντέχνων, ο ίδιος είπε: «Σιχαίνομαι οποιονδήποτε χαρακτηρισμό. Μου αρέσει η Πάολα, η Γωγώ Τσαμπά, ο Μαζωνάκης, ο Γιώργος Μαργαρίτης , η Καίτη Ντάλη, η Φιλιώ Πυργάκη το ίδιο με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τον Γιάννη Χαρούλη, τη Νατάσα Μποφίλιου, τη Γαλάνη, την Άλκηστη, την Ελευθερία, τη Γιώτα Νέγκα. Ό,τι έχει ψυχή και ηχεί δια του διαφράγματος».

Ακόμη, πρόσθεσε: «Είχαμε χαλάσει μέσα στα χρόνια. Είχαμε συνηθίσει σε μια αδιαφορία. Ούρλιαξα πρώτος. Άκουσα πολλά. Έφαγα λάσπη. Δεν μάσησα. Θα νικήσει η Ελλάδα μας. Το πιστεύω»

Τέλος, σχετικά με τις πολιτικές και κομματικές του πεποιθήσεις ανέφερε: «Δεν ανήκω πουθενά. Συμπαθώ τον Τσίπρα, αγαπώ το ΚΚΕ και πιστεύω ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι η πιο σοβαρή αριστερή στάση…»

Star.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα