Κουβέλης: Ο κ. Σαμαράς λειτούργησε μονομερώς. Να λειτουργήσει άμεσα η ΕΡΤ και μετά να γίνει η αναδιάρθρωση της

23:35 17/6/2013 - Πηγή: TNSite

Ο πρωθυπουργός "οφείλει να θέσει σε κίνηση συνολικά τη λειτουργία της ΕΡΤ και από κει και πέρα αναδιαρθρώσεις πρέπει να δρομολογηθούν", δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης μετά τη συνάντηση των τριών εταίρων στο Μέγαρο Μαξίμου. Μεταξύ άλλων, επανέλαβε ότι στηρίζει την κυβέρνηση.

"Ο κ. Σαμαράς λειτούργησε μονομερώς. Με το

ζήτημα της ΕΡΤ Α.Ε. ήρθαν στην επιφάνεια και συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν στην ανάγκη της συλειτουργίας των τριών κομμάτων. Επιμένουμε, ότι η ΕΡΤ πρέπει να λειτουργήσει άμεσα.

Άλλης τάξεως ζήτημα οι μεταρρυθμίσεις και άλλο η συγκεκριμένη επιλογή να διακοπεί απότομα η λειτουργία της ΕΡΤ. Η συζήτηση θα συνεχιστεί την Τετάρτη. Ο κ. πρωθυπουργός έχει στα χέρια του την απόφαση του ΣτΕ. Η απόφαση πρέπει να αξιολογηθεί", είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης των τριών πολιτικών αρχηγών.

"Η απόφαση συντάσσεται με αυτό που είχαμε πει. Θεωρώ ότι ο πρωθυπουργός οφείλει να θέσει σε κίνηση τη λειτουργία της ΕΡΤ και από εκεί και πέρα η αναδιάρθρωση πρέπει να δρομολογηθεί. Το ζήτημα της ΕΡΤ ήταν πάρα πολύ σημαντικό και ανέδειξε το γεγονός ότι κανένας δεν δικαιούται να ενεργεί με μονομέρεια", πρόσθεσε.

"Σήμερα εκδόθηκε μια απόφαση του ΣτΕ αναφορικά με την ΕΡΤ. Η απόφαση επιτάσσει να λειτουργήσουν όλες οι συχνότητες. Η ίδια η απόφαση υποστηρίζει ότι δεν έπρεπε να διακοπεί η λειτουργία. Αναμένουμε όλες οι συχνότητες να λειτουργήσουν πραγματικά", κατέληξε ο κ. Κουβέλης.

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα