Κουκουλόπουλος: Γιατί δεν καταργούν τα υπουργεία Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Μακεδονίας αντί για τη δημοτική αστυνομία

15:23 10/7/2013 - Πηγή: TNSite

"Είναι ο ορισμός του οριζόντιου μέτρου. Καταργείται κάθε φραγμός και κριτήρια. Η ανασφάλεια στο δημόσιο γενικεύεται και ο πέλεκυς στρέφεται κατά δικαίων και αδίκων", είπε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Πάρις Κουκουλόπουλος, αναφερόμενος στο πολυνομοσχέδιο, την κινητικότητα αλλά και την διαθεσιμότητα στο δημόσιο.

Μιλώντας στον Real fm, ο κ. Κουκουλόπουλος, είπε πως "το πρόγραμμα κινητικότητα – διαθεσιμότητα είναι

ένα θεμελιώδες εργαλείο για να ξεπεράσουμε την μεγάλη διαφορά που μας χωρίζει από το σύγχρονο κράτος".

"Αντί να βάλουν οριζόντια, λέτε, την Δημοτική Αστυνομία, ας καταργούσαν το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης;", τον ρώτησε η δημοσιογράφος της εκπομπής και εκείνος απάντησε: "Φυσικά. Και το ίδιο το υπουργείο διοικητικής Μεταρρύθμισης. Μια γραμματεία παρά τω πρωθυπουργό είναι. Ποιος είπε ότι χρειάζεται, δεν βλέπεται τι κάνει; Υποδεικνύει στο υπουργείο Εσωτερικών, στο υπουργείο Παιδείας κ.τ.λ ποιους να διώξει. Τι κάνει ακριβώς, σε τι χρειάζεται;".

Μεταξύ άλλων, είπε ότι "ορισμός του γονατογραφήματος είναι αυτό που έγινε την περασμένη Κυριακή και βαφτίζεται αποφασιστικότητα, με την ίδια ευκολία που ο διεθνής διασυρμός με το μαύρο στην ΕΡΤ, βαφτίστηκε μεταρρύθμιση".

"Πρέπει να κάνουμε ένα πολύ μεγαλύτερο πρόγραμμα κινητικότητας-διαθεσιμότητας και να διαπραγματευθούμε για αυτό να φύγουν από το τραπέζι οι απειλές των απολύσεων", κατέληξε.

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα