Κόντρα στην Τουρκία οι Ελπίδες

20:36 11/10/2013 - Πηγή: TNSite
Σπουδαία αναμέτρηση με την Τουρκία δίνει σήμερα η Εθνική Ελπίδων, η οποία φιλοξενείται (18:30) στην Αττάλεια και θέλει μόνο τη νίκη για να έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση των προκριματικών του Euro 2015 U-21.

Η «γαλανόλευκη» προέρχεται από την ευρεία νίκη (5-0) επί της Μάλτας, την ώρα που οι Τούρκοι έχουν δώσει τρία ματς και έχουν απολογισμό μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα.

«Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Πιστεύουμε ότι διαθέτουμε πολύ καλό και συγκροτημένο σύνολο και ότι μπορούμε να πάρουμε

θετικό αποτέλεσμα», είναι το μήνυμα του Κώστα Τσάνα, ο οποίος θεωρεί ότι ταλέντο υπάρχει και πρέπει οι νεαροί διεθνείς να το αποδείξουν μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Η Ελπίδων έχει αναμετρηθεί τέσσερις φορές στο συγκεκριμένο επίπεδο με την Τουρκία, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να υπερέχει, καθώς μετράει τρεις νίκες έναντι μιας των γειτόνων. Κοινή συνισταμένη όλων των αναμετρήσεων ήταν το πάθος, οι δυνατές συγκινήσεις και τα γεμάτα γήπεδα που τις φιλοξένησαν.

Οι 18 «εκλεκτοί» του νεαρού προπονητή

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Νίκος Γιαννακόπουλος (Πανιώνιος), Σωκράτης Διούδης (Αρης)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Στέλιος Κίτσιου (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Κουρμπέλης (Αστέρας Τρίπολης), Αλέξανδρος Κούρος (Πανιώνιος), Νίκος Μαρινάκης, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος (Παναθηναϊκός), Μαυρουδής Μπουγαΐδης (Γρανάδα), Γιάννης Ποτουρίδης (Νοβάρα), Κώστας Σταφυλίδης (Λεβερκούζεν)

ΜΕΣΟΙ: Τάσος Λαγός (Παναθηναϊκός), Μπάμπης Λυκογιάννης (Λεβαδειακός), Ανδρέας Μπουχαλάκης (Εργοτέλης)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Απόστολος Βέλλιος (Εβερτον), Δημήτρης Διαμαντάκος (Εργοτέλης), Νίκος Καρέλης (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Κολοβός (Πανιώνιος), Χάρης Μαυρίας (Σάντερλαντ)

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα