Κόντρα Κασιδιάρη - Μιχαλολιάκου: Δεν με καλέσατε στην εξέδρα - Ούτε τη 17Ν καλέσαμε

17:29 6/1/2014 - Πηγή: TNSite

Συγκεκριμένα, όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης θέλησε να περάσει στην εξέδρα των επισήμων, οι Λιμενικοί δεν του το επέτρεψαν με αποτέλεσμα να ενοχληθεί, ωστόσο η απάντηση του δημάρχου ήταν άμεση: "Ούτε τη 17 Νοέμβρη καλέσαμε, θα του στείλουμε γράμμα στη φυλακή".

Νωρίτερα πάντως, μετά τον αγιασμό των υδάτων ο Ηλίας Κασιδιάρης ρωτήθηκε γιατί δεν του επετράπη η είσοδος και ο ίδιος απάντησε πως: "είναι πάγια αρχή του κόμματος, δεν

πηγαίνουμε στις εξέδρες επισήμων". Αλλά συνέχισε καταγγέλλοντας του δήμους Αθήνας και Πειραιά, γιατί "παράτυπα δεν καλούν ποτέ τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Πολύ σύντομα, από τις 25 Μαΐου και μετά, η Χρυσή Αυγή θα διοικεί τους μεγάλους δήμους και όλα αυτά θα αλλάξουν".

Στη δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη, λίγο αργότερα ο δήμαρχος Πειραιά συμπλήρωσε πως: "Δεν έχω να απαντήσω τίποτα σε ανθρώπους που προσβάλουν την Ορθοδοξία και τη χώρα με τις πράξεις τους".

Σημειώνεται πάντως πως νωρίτερα, επικράτησε ένταση στο λιμάνι του Πειραιά, όταν ομάδες καθηγητών και αντιεξουσιαστές αποδοκίμασαν τους πολιτικούς, πριν ξεκινήσει η τελετή Καθαγιασμού των Υδάτων.

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα