Κοντά στην πρώτη μεταγραφή ο ΠΑΟ

11:01 16/5/2013 - Πηγή: TNSite
Ο Γιάννης Αναστασίου στο περιθώριο της του παρουσίασής του είχε προαναγγείλει μεταγραφές την επόμενη εβδομάδα, αλλά δεν αποκλείεται μία εξ αυτών να κλείσει και την τρέχουσα.

Οι «πράσινοι» είναι σε προχωρημένες επαφές με ξένο που αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Πρόκειται για παίκτη με καλή τεχνική κατάρτιση, που παίζει ως εσωτερικός μέσος και λίγο πίσω από τον σέντερ φορ. Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, μάλιστα, είναι αυτός που έχει αναλάβει

τις διαπραγματεύσεις και η συμφωνία είναι προ των πυλών.

Ο 40χρονος τεχνικός αναχωρεί σήμερα για την Ολλανδία και στη διάρκεια της παραμονής του εκεί πιθανώς να ασχοληθεί και με μεταγραφικά ζητήματα, καθώς γνωρίζει άριστα την αγορά και έχει καλές διασυνδέσεις. Την ίδια ώρα, επιστρέφει μέσα στη μέρα από την Ελβετία ο Νίκος Νταμπίζας και θα έχει συνάντηση με τον Δημήτρη Σαραβάκο, όπου και θα τεθούν επί τάπητος τα μεταγραφικά, πάντα σε συνεννόηση και με τον Γιάννη Αναστασίου.

Οι «πράσινοι» πέρα από τις επαφές με κεντρικό χαφ και αριστερό εξτρέμ, για τις οποίες είχε μιλήσει ο προπονητής, έχουν επαφές για αριστερό μπακ, στόπερ, αμυντικό χαφ και σέντερ φορ.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα