Κλείστηκε στο σπίτι του και απειλούσε να ανατιναχθεί

20:21 12/1/2014 - Πηγή: TNSite
Αστυνομική επιχείρηση στήθηκε στο Νεοχώρι Ηλείας, καθώς ένας 50χρονος είχε κλειστεί στο σπίτι του και απειλούσε να ανατιναχθεί, βάζοντας φωτιά σε φιάλη υγραερίου.

Ο απελπισμένος άντρας είχε βγάλει από το πατρικό του τη 81χρονη μητέρα του και στη συνέχεια κλείστηκε μέσα απειλούσε ότι θα ανατιναχθεί.

Αμέσως έφθασαν έξω από το σπίτι, ο αστυνομικός διευθυντής Ηλείας Αριστείδης Ανδρικόπουλος, ο ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομικής

διεύθυνσης, καθώς και αστυνομικές δυνάμεις, που απέκλεισαν την περιοχή.

Έπειτα από διαπραγματεύσεις, που διήρκεσαν για περισσότερο από τρεις ώρες, μπήκαν στο σπίτι και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 50χρονο και να τον βγάλουν έξω.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η αστυνομική επιχείρηση κρίθηκε επιβεβλημένη, προκειμένου να διασφαλιστεί η ζωή του 50χρονου και να αποτραπούν σοβαρές υλικές ζημιές, καθώς από το σπίτι, διαχεόταν πολύ έντονη μυρωδιά υγραερίου, ενώ παράλληλα ήταν ανοικτή και μια ξυλόσομπα.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, για όλες τις ενέργειες ενημερώθηκε η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, ενώ μετά την απομάκρυνση του 50χρονου από το σπίτι, τού παρασχέθηκε ψυχολογική υποστήριξη, από τη ψυχολόγο της αστυνομίας.

Όσον αφορά στα αίτια που οδήγησαν τον 50χρονο στο να κλειστεί στο σπίτι και να απειλεί ότι θα ανατιναχτεί, αποδίδονται σε προσωπικούς λόγους.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα