Κλείνει το μάτι στη Φιορεντίνα ο Ίλιτσιτς

19:14 27/6/2013 - Πηγή: TNSite
Ο υποβιβασμός της Παλέρμο στη Serie B αναγκάζει τη διοίκηση των Σικελών να «ελαφρύνει» το ρόστερ της ομάδας από τους παίκτες εκείνους που θεωρούνται ακριβοί και «πολυτέλεια» για μια ομάδα που θα χάσει τα έσοδα της μεγάλης κατηγορίας. Ένας από τους παίκτες που αναμένεται να αποχωρήσουν, είναι ο Γιόσιπ Ίλιτσιτς, ο οποίος ενδιαφέρει πολλές ομάδες, όπως αποκάλυψε ο μάνατζέρ του, Αμίρ Ρούζνιτς.

«Είναι βέβαιο πως ο πελάτης μου να φύγει από την Παλέρμο, αν και συναισθηματικά είναι δεμένος, τόσο με την ομάδα, όσο και με την πόλη. Οι ανάγκες της διοίκησης, όμως, πρέπει να γίνουν σεβαστές

και από τη στιγμή που ο πρόεδρος, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, τόνισε πως ο Ίλιτσιτς πωλείται, άρχισαν να φτάνουν στα χέρια μας πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις», σημείωσε ο Ρούζνιτς.

Οι προτάσεις αυτές προέρχονται από ομάδες της Ιταλίας, αλλά και του εξωτερικού. «Για να είμαι ειλικρινής, είναι περισσότερες οι ομάδες εκτός Ιταλίας που έχουν κινηθεί για τον πελάτη μου. Αλλά θεωρώ πως είναι πιθανότερο να μείνει στην Ιταλία, αφού αυτή είναι η επιθυμία του. Δεν θέλει να μετακομίσει σε άλλη χώρα, κάτι που πρέπει να ληφθεί υπόψη πριν παρθεί οποιαδήποτε απόφαση», ξεκαθάρισε ο μάνατζερ του Ίλιτσιτς.

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο Ρούζνιτς έκανε μια αποκάλυψη. «Η ομάδα που ταιριάζει περισσότερο στον Ίλιτσιτς είναι η Φιορεντίνα. Ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται η ομάδα του Βιντσέντζο Μοντέλα μπορεί να αναδείξει τις ικανότητες του πελάτη μου. Είναι μια ομάδα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του», υπογράμμισε ο Αμίρ Ρούζνιτς.

Περιμένουμε την αντίδραση της διοίκησης της Φιορεντίνα, η οποία δεν πρόκειται να μείνει αδιάφορη σε αυτή την… πρόταση του μάνατζερ του Γιόσιπ Ίλιτσιτς.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κλείνει, Φιορεντίνα, Ίλιτσιτς,kleinei, fiorentina, ilitsits