Κινείται για Αγουέρο η Μπαρτσελόνα

14:29 18/10/2013 - Πηγή: TNSite
Μία μεταγραφή που σίγουρα θα προκαλέσει ντόρο θέλει να πραγματοποιήσει η Μπαρτσελόνα! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ισπανικής εκπομπής «Punto Pelota», οι Καταλανοί έχουν προγραμματίσει για το ερχόμενο καλοκαίρι την απόκτηση του άσου της Μάντσεστερ Σίτι, Σέρχιο Αγουέρο, προσφέροντας το ποσό των 55 εκατ. ευρώ!

Το περασμένο καλοκαίρι απέκτησε τον Νεϊμάρ. Το ερχόμενο καλοκαίρι,

πιο μεγάλο όνομα θα προσπαθήσει να αποκτήσει η Μπαρτσελόνα; Την απάντηση δίνει, σύμφωνα με αποκλειστικές της πληροφορίες, η αθλητική εκπομπή, «Punto Pelota», η οποία προβάλλεται σε μεγάλο ισπανικό κανάλι.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αποκάλυψε η συγκεκριμένη εκπομπή, ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Τάτα Μαρτίνεθ, έχει δώσει εντολή στους ανθρώπους της ομάδας, να ξεκινήσουν όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται, ώστε να κάνουν τον αστέρα της Μάντσεστερ Σίτι, Σέρχιο Αγουέρο κάτοικο «Καμπ Νου» το ερχόμενο καλοκαίρι!

Ο Φρανσουά Γκαγιάρντο, δημοσιογράφος που βρέθηκε στο πάνελ της εκπομπής, επεσήμανε πως οι «μπλαουγκράνα» θα πρέπει να βγάλουν από τα ταμεία τους το πόσο των 50 με 55 εκ. ευρώ για να κάνουν δικό τους τον Αργεντινό άσο.

Για να γίνει όμως αυτό, η Μπαρτσελόνα θα πρέπει απαραιτήτως να προβεί στην πώληση κάποιου παίκτη, αφού τα οικονομικά της δεν της επιτρέπουν να ολοκληρώσει μία τέτοια μεταγραφή αποκλειστικά από τα χρήματα του ταμείου της.

Πηγή: england365.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα