Κεδίκογλου για Τσοχατζόπουλο: Κάναμε τους ντετέκτιβ, χωρίς στοιχεία

10:15 3/1/2014 - Πηγή: TNSite

ΣΥΡΙΖΑ συνηθίζει να κρίνει α λα κάρτ τις απόψεις του Προέδρου της Δημοκρατίας ανάλογα με το πόσο ευχάριστες του είναι οι τοποθετήσεις του", σχολίασε ο Σίμος Κεδίκογλου αναφερόμενος στις δηλώσεις Παπούλια για τη διαφθορά την Πρωτοχρονιά.

Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε, πως "άλλες φορές (ο ΣΥΡΙΖΑ) τον επικροτεί άλλες φορές τον καυτηριάζει".

Ερωτηθείς για τη δήλωση

του πρώην υπουργού Μανόλη Δρεττάκη στον ΣΚΑΪ ότι αν στις ευρωεκλογές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν συγκεντρώσουν από κοινού 30% θα πρέπει η κυβέρνηση να παραιτηθεί, απάντησε σκωπτικά ότι «είχαμε καιρό να ακούσουμε τον κ. Δρεττάκη, παρακολουθεί εκ του μακρόθεν την πολιτική μπορεί να κάνει τις εκτιμήσεις που θέλει».

Τόνισε δε ότι διεξάγεται εξονυχιστικός έλεγχος στη Βουλή για το πόθεν έσχες των πολιτικών.

Για την εξεταστική επιτροπή που είχε συσταθεί στη Βουλή για τον Άκη Τσοχατζόπουλο, ο κ. Κεδίκογλου, που συμμετείχε στην επιτροπή, δήλωσε ότι «είχαμε πολύ μικρή πρόσβαση σε έγγραφα. Καλούνται οι βουλευτές να λειτουργήσουν ως ανακριτές και ντετέκτιβ χωρίς τα απαραίτητα στοιχεία. Οι βουλευτές πρέπει να έχουν τα μέσα για καλύτερη συλλογή στοιχείων».

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα