Καβγάς Βούλτεψη - Τζάκρη στην στην εκπομπή του Παπαδάκη

14:29 7/11/2013 - Πηγή: TNSite

Από τα μαλλιά κόντεψαν να πιαστούν η Σόφια Βούλτεψη και η Θοδώρα Τζάκρη! Τι και αν είναι εταίροι στην κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, οι δύο βουλευτίνες ξέχασαν τις συνεργασίες το πρωί της Πέμπτης και τα είπαν έξω από τα δόντια στην εκπομπή του Παπαδάκη με αφορμή την επέμβαση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ, με εντολή εισαγγελέα.

Η κόντρα ξεκίνησε όταν η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

κ.Τζάκρη τόνισε «πως θα πρέπει κάποια στιγμή σε αυτή τη χώρα να ενδιαφερόμαστε λιγότερο για το πολιτικό αποτέλεσμα και στην προκειμένη περίπτωση ο κ.Σαμαράς λειτούργησε με κατάργηση των δημοκρατικών διαδικασιών».

Η φράση αυτή προκάλεσε την αντίδραση της κ.Βούλτεψη, με την κ.Τζάκρη να της λέει σε υψηλούς τόνους να την αφήσει να ολοκληρώσει την άποψη της .

«Όταν λέτε ότι δεν υπάρχει δημοκρατία, καλά κάνουν οι τρομοκράτες, καλά κάνει η Χρυσή Αυγή, αυτό λέτε . Ή είμαστε δημοκρατικοί και μένετε, ή είμαστε χούντα και φεύγετε» είπε στη συνέχεια η κ.Βούλτεψη, απευθυνόμενη στην κ.Τζάκρη με την τελευταία να λέει: «Καλά κάνουν οι πολίτες που πάνε στη Χρυσή Αυγή, κατ' αυτό τον τρόπο, γιατί εμείς οι ίδιοι καταργούμε τους θεσμούς»

Με το που το άκουσε αυτό η κ.Βούλτεψη απάντησε: «Μπράβο σας, μπράβο σας , στείλτε και άλλους στην Χρυσή Αυγή… Για αυτό πήγε η Χρυσή Αυγή τόσο ».

«Λυπάμαι που το λέω αλλά η χώρα μας αυτή τη στιγμή κυβερνάται από τα mail της τρόικας .. Και αν είχε γίνει μια συζήτηση στη βουλή για την αναδιάρθρωση των δημόσιων επιχειρήσεων τα, το πολίτικό αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό» ανταπάντησε η κ.Τζάκρη, ξεκαθαρίζοντας πως δεν διαφοροποιείται από το ΠΑΣΟΚ .

Star.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα