Κατσικάρης: Ο Παναθηναϊκός μπορεί απόψε να κερδίσει

21:53 13/4/2013 - Πηγή: TNSite

Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα την Τρίτη, μπορεί να την νικήσει σήμερα καθώς θα είναι πιο υποψιασμένος σύμφωνα με τον Κώστα Κατσικάρη. Ο τεχνικός της Μπιλμπάο στη συνέχεια μιλώντας στην «ΕΡΑ Σπορ» τόνισε πως οι πράσινοι πρέπει να πιστέψουν στον εαυτό τους και με καλή άμυνα μπορούν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Για τον Παναθηναϊκό: «Όλα ήρθαν φυσιολογικά στα πρώτα παιχνίδια της σειράς. Πάντα τα πρώτα παιχνίδια είναι σημαντικά, όμως όλες είναι μεγάλες ομάδες

και τα δεύτερα παιχνίδια ίσως κρύβουν εκπλήξεις. Η Μπαρτσελόνα δεν είναι η ανίκητη ομάδα. Έχει μεγάλη ποιότητα στο παιχνίδι της. Γιασικεβίτσιους και Ναβάρο είναι μεγάλες προσωπικότητες αλλά οι τραυματισμοί και τα χρόνια βαραίνουν. Ο Παναθηναϊκός μέσα από την ήττα της Τρίτης θα είναι πιο υποψιασμένος. Πρέπει να το πιστέψει και να παίξει με βάση το καλό του πλάνο στην άμυνα όπου πρέπει να είναι συνεπής, αλλά και τα ριμπάουντ. Με αυτό τον τρόπο πιστεύω πως μπορεί να χτίσει απόψε τις προϋποθέσεις να σπάσει την έδρα της Μπάρτσα».

Διαβάστε περισσότερα στο Pamesports.gr

Pamesports.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα